Gazdag papa klub…

2017. ápr 14.

Gazdag papa klub…

Mitől gazdag a gazdag papa klub? Attól, hogy segíti, hogy gazdagabbá váljunk.
Vajon mit adott nekünk? Hiszen Szombat magasságában mentünk el a gyermekemmel a ahol a kezdő vállalkozásokról és a pénzről tanultunk mind a ketten, hiszen mi is kezdő vállalkozók vagyunk. Ezenkívül mindenkinek jó, ha a pénzről, pénzgazdálkodásról tanul. 

A videón amit a kép mellett találtok, éppen Robert Kiyosaki 70. születésnapját ünnepeljük, aki az egész rendszert elindította a világban.

Ami ezen kívül megfogott, hogy folyamatosan vannak terveink a vállalkozásunkkal kapcsolatban, azt többé- kevésbé meg is valósítjuk, de igazi Üzleti Tervvel nem rendelkezünk.

Gazdag papa klub…

A Bőség klubban olyan Cashflow társasjátékot játszhatsz, amiben megfigyelheted a saját magad, és a pénz kapcsolatát. De nem csak ezt! Ezen kívül megfigyelheted önmagad, és a többi játékos kapcsolatát is.

  • Hogyan segíted a többieket, hogyan nem segíted? 
  • Mit vársz el tőlük? Mit várnak el ők Tőled? 
  • Vajon valóban segítőkész ember vagy e? 
  • Ha segítőkész ember vagy, akkor ezt a saját károdra teszed, vagy meghúzod a határaidat? 
  • Jó szíved van, és valóban jótékonykodsz, vagy csak alamizsnát adsz másoknak?
  • Hagyod hogy mások kihasználjanak?
  • Tudsz csapatban dolgozni? Ha igen, ezt a többiek hogyan élik meg? 

Ha szeretnél nem csak a pénzügyeidre rálátni, hanem az emberi kapcsolataidra is, akkor itt a helyed! Érdemes jelentkezned, vagy jelezni, Neked mikor lenne jó az időpont? 

Hogy miért fontos ez?

Ha beszállunk egy taxiba, és nem mondjuk meg a sofőrnek hova kívánunk utazni, akkor az vagy el sem indul, vagy kering körbe- körbe, de igazából sehova se jut hosszú távon. Tehát kell egy üzleti terv!

A leányom ebben már előttem járt, úgyhogy miután még szombaton átküldte az üzleti terv útmutatóját, ez alapján vasárnap leültem, s a sajátomat is megírtam.  Csakhogy ezt nem elég egyszer megírni, havonta meg kell nézni hol, tartunk, s ha szükséges újra tervezni.

Első körben ezt tanultam meg. Hogy mit még? A pénzügyi tervezést is! Azt írom a következő Blogomban.

Van kedved ránézni az elakadásaidra, és megoldani őket mind pénzügyileg, mind spirituálisan? 

Akkor itt tudsz jelentkezni: 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?