Gazdag papa klub…

2017. aug 1.

GAZDAG PAPA KLUB…

Még 2017- ben mentünk el a gyermekemmel a Gazdag papa klubba, ahol a kezdő vállalkozásokról tanultunk mind a ketten, hiszen mi is kezdő vállalkozók vagyunk.

A videón amit a kép mellett találtok, éppen Robert Kiyosaki 70. születésnapját ünnepeljük, aki az egész rendszert elindította a világban.

GAZDAG PAPA KLUB…

Ami ezen kívül megfogott, hogy folyamatosan vannak terveink a vállalkozásunkkal kapcsolatban, azt többé- kevésbé meg is valósítjuk, de igazi Üzleti Tervvel nem rendelkezünk.

Hogy miért fontos ez?

Ha beszállunk egy taxiba, és nem mondjuk meg a sofőrnek hova kívánunk utazni, akkor az vagy el sem indul, vagy kering körbe- körbe, de igazából sehova se jut hosszú távon. Tehát kell egy üzleti terv!

A leányom ebben már előttem járt, úgyhogy miután még szombaton átküldte az üzleti terv útmutatóját, ez alapján vasárnap leültem, s a sajátomat is megírtam.  Csakhogy ezt nem elég egyszer megírni, havonta meg kell nézni hol, tartunk, s ha szükséges újra tervezni.

Első körben ezt tanultam meg. Hogy mit még? Azt írom a következő Blogomban.

Nagyon sokan üzleti terv nélkül vágnak bele a vállalkozásukba. Így nem is gondolják, de mivel nem megfelelő az uti cél, így sokan csak körbe körbe keringünk, és nem tudjuk hogyan teremtsük meg a vállalkozásunkat. 

Szintén ezt tettem, és így vágtam neki még 2016- ban a vállalkozásomnak. 
Szerencsére sokat tanultam az elmúlt években. Megtanultam jelen lenni a Facebookon is, ami nem kevés munkával járt. Megtanulni nem csak a weboldalt SEO- zni, hogy a Googleban előre kerüljön, hanem Facebook oldalt, és csoportot is működtetni. Megtanulni úgy kommunikálni, hogy ne nyomulósan, hanem tiszta szívből, tiszteletben tartva mások Szabad Akaratát. Ahogy ezt a spirituális közeg elfogadja. 

GAZDAG PAPA KLUB…

Igen, ahogy a spirituális útkeresők is igaznak, és nem nyomulósnak tartják. 
Eleinte nehéz volt. 
Ismertem a kifogáskezelést, hiszen több éven keresztül ezt tanították nekem az üzleti életben. Ezt tanultam a Boltvezető iskolában is, még 2002- ben. 
Most pedig egy teljesen új dolgot kellett megtanuljak. 
Nyomás nélkül megmutatnom úgy magamat, hogy ne kérkedjek a pénzügyben elért eredményeimmel, és ne nyomuljak, ahogy régen tettem. Egyszerűen csak megmutatni magamat. 

Voltak céljaim! Voltak vágyaim!

De ezeket sokszor nem úgy mondtam el, és mutattam meg, hogy azt mások elfogadják. 
Most már egy új Én- em van. Egy olyan én, ami már nem hajszolja a sikert, a csillogást. Egy olyan én, aki szívből boldog, amikor másoknak segíthet. Aki megmondja azt is, amikor nem tud, vagy éppen valakinek nem akar segíteni. Ezzel gyakorlatilag csak annyit érek el mások szemében, hogy nem tetszik ez Nekik. De van aki megérti, hogy Neki nem én vagyok a megfelelő személy. 

Úgy gondolom, hogy a munkámért pénzt elfogadni nem bűn, hiszen továbbra is képezem magam, hogy másoknak még többet segítsek…
Nem csak a spirituális életben, hanem mint Általános Üzletviteli Tanácsadó is. 
Hiszen a spiritualitás, és az általam megtanult, és alkalmazott dolgok 30 éven át segítettek engem is az előbbre jutásban. Így hitelesnek gondolom magam mind a kettőben. 

Itt van egy videó Robert Kiyosaki tanításából.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!