Gazdag papa klub 2

2024. jún 11.

GAZDAGPAPA KLUB…

Még 2017- ben mentünk el a gyermekemmel a Gazdag papa klubba, ahol a kezdő vállalkozásokról tanultunk mind a ketten, hiszen mi is kezdő vállalkozók vagyunk.

Érdekes dolgokat tanultunk meg. Olyan dolgokat, amik előre vitték mind a kettőnk vállalkozását. Ez egy ingyenes alkalom volt, amit Budán egy Hotelben rendeztek meg. A VIP vendégek kaptak ebédet, és kávét is. Aki csak díjmentesen ment, ők vagy a hotel éttermében ettek, és ittak, vagy hoztak szendvicset, és azt ették. 

 

GAZDAG PAPA KLUB…

Ami ezen kívül megfogott, hogy folyamatosan vannak terveink a vállalkozásunkkal kapcsolatban, azt többé- kevésbé meg is valósítjuk, de igazi Üzleti Tervvel nem rendelkezünk. Sajnos már megszűnt ez a cég, helyette újak lettek. De ezek is ugyan olyan jók, hanem jobbak, mint a régiek.

Hogy miért fontos Neked, hogy el gyere egy ilyen alkalomra?

Nálunk is meg tudod tanulni, hogyan fejleszd a vállalkozásod, sőt azt is, hogyan költsd el a pénzedet, vagy éppen ne költsd el a mindennapokban. Rálátsz az elakadásaidra, a blokkokra, amitől  éppen itt az ideje, hogy megszabadulj!
Itt megtanulod a pénzügyi alapokat, és azt is, hogyan áramoltasd a pénz. Hiszen nagyon fontos, mert az növekszik, ami áramlásban van. Hogyha a pénz nincs áramlásban, mert foggal körömmel ragaszkodsz hozzá, akkor megreked, és befelé sem tud áramlani, nem csak kifelé.
Ezt tudod itt megtanulni, sok más dologgal kapcsolatban is. 
Itt nem a saját pénzedet kockáztatod, hanem játékpénzt!
Megismered mi az a passzívjövedelem. Még akkor is, hogyha nem hiszel abban, hogy megvalósul ez a Te életedben, úgy is rengeteg új dolgot ismersz meg, fedezel fel, lesznek AHA élményeid is.

Merj NAGYOT álmodni!!!

Merd felvállalni az álmaidat. Egy olyan vállalkozást csinálni, ami akkor is működik, amikor Te nem vagy ott. Mennyit fogsz keresni 10 év múlva? Elég lesz az akkor Neked? Hiszen válság van. Mennyit ér a pénzed majd akkor? 

Most vannak tartalékjaid, vagy nincsenek? Mit csinálsz egy betegség esetén, vagy egy munkanélküliség esetén, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan szeretnéd? 
Itt ezt is megtanulod! Hogy hogyan teremtsd meg a Bőséget az életedben!

Csakhogy ezt nem elég egyszer megtenni!

Érdemes havonta meg nézni hol, tartasz!

Első körben ezt tanultam meg. Hogy mit még? Azt írom a következő Blogomban.

Nagyon sokan üzleti terv nélkül vágnak bele a vállalkozásukba. Így nem is gondolják, de mivel nem megfelelő az úti cél, így sokan csak körbe körbe keringenek, és nem tudjuk hogyan teremtsék meg a vállalkozásukat. Te is közéjük tartozol?

Bőségklub:

Megtanulod itt a pénzt kezelni, de ennél sokkal többet. Egyedül nálunk tanulod meg, mi köze van a rendrakásnak, és a takarításnak a Bőséghez. Persze spirituálisan is tanítunk. Így ezek után már jóval könnyebben fogsz tudni TEREMTENI! Legalábbis, ha alkalmazod az itt tanultakat. 
Tanultad valaha is bárhol, bármikor a pénzzel kapcsolatos dolgokat? Itt megteheted játék pénzzel! Ennél jobbat keresve sem találsz!
Állj bele az életedbe! Ne habozz! Döntsd el, hogy szeretnél egy jobb életet, és változtass!

Vannak céljaid és álmaid? Teszel is értük?

Hiszen csak a pénz nem lehet cél. A Bőséget érdemes megteremtenünk. Te sem szeretnél olyan életet, amikor vannak millióid, de a gyerekeid egy évben kétszer nyitják Rád az ajtót, nincs párod, és beteg vagy. Ezért nem mindegy mit kérsz! 
Hiszen: 
Kérd, és megadatik! 

Ahogy Henry Ford mondja:

“Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz.”

Itt van egy videó Robert Kiyosaki tanításából.

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!