Fehérvirágú vadgesztenye” A gondolkodás virága”

2020. márc 14.

 

 

Fehérvirágú vadgesztenye “A gondolkodás virága”

Amikor folyamatosan visszatérő gondolataim voltak, amikkel nem tudtam mit kezdeni, akkor kaptam ezt a virágot. Folyamatosan belső monológjaim voltak, és elalvási nehézségekkel is küzdöttem ebben az időben. Mentálisan a feszültség volt rám jellemző, és túlságosan aktív gondolataim voltak ekkor. Ez jellemezte a belső életemet. Ezek az aggodalmas visszatérő gondolatok nem hagytak nyugodni, ezért kifáradtam, keveset tudtam csak pihenni. A fej vette át az irányítást az életemben, az akarati kontroll nélkül. Érdekes volt megtapasztalni, hogy a 38 virágból valamennyi virágot használtam utam során valamikor, valamire. Ez azért is volt jó, és jónak érzem ma is, mivel be tudom azonosítani ma már mikor melyik virágra van szükségem, és használom is ezeket a saját részemre az életemben. 

Fizikai tüneteink a következők lehetnek negatív állapotban: kimerültség, fáradtság, stressz, fejfájás, álmatlanság, éjszakai fogcsikorgatás. Emésztőszervi fájdalmak, és bélgyulladás is kialakulhat.
A feladat a belső tisztaság létrehozása, az elme felszabadítása a folyamatos gondolatok képek alól.
Pozitív állapotban az ember megéli a belső tisztaságot a gondolataiban, elméje lenyugodott, így jól koncentrál, aki kontrollálja gondolatait, és pozitív módon használja ezeket a gondolatokat a problémák megoldására.

Fantasztikus volt megéljem azt a tudati kontrollt, amit a virág szedése adott. Sőt a fizikai tüneteim javultak. Megtapasztaltam a nyugalmat, a higgadtságot, a jó és mély alvást a virág szedése által. 

Minden este meditációban mantrákat mondogattam magamnak, ami elősegítette a pozitív gondolataim kialakulását.
Ezek a mantrák a következők voltak: 

  • Érzem a csendet.
  • Minden tiszta és világos
  • Én irányítom a gondolataimat.

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?