Fehérmágia Workshop

2022. okt 26.

Fehérmágia Workshop

Sokan sok féle mágiát használnak. Vannak akik nem a Fehérmágia útját követik, hanem a sötét oldalon vannak. Mindezt tudatosan teszik, mert ezt az oldalt kell megtapasztalniuk. 

Megint mások a Fehérmágia eszközeit használják, de mivel megsértik az Univerzális törvényeket, ezért a fekete oldalon maradnak ők is. 

Elmesélek egy történetet: 
Egyszer vidéken voltam egy félig spirituális összejövetelen. Jelentkezéskor elkérték a születési dátumomat is. Számítottam rá, hogy fel fogják használni valamilyen elemzésre. 
Aztán jött a meglepetés. Senki nem tudta rajtam kívül, miért kérték el a születési dátumokat. 
Viszont egy hölgy, Ágnes, a házigazda felkérésére Kínai horoszkóppal elemzett mindenkit. Kérés nélkül nem elemzünk senkit. Ráadásul ott mindenki előtt mondta el a legféltettebb titkokat rólunk. Ez etikátlan, és tiltja az Univerzális törvény. 

Másnap délelőtt szellembehívást csinált Ágnes. Nem is értettem miért. Ha tudom előre mit akar, nem veszek részt benne. Amikor behívjuk a szellemeket, ott bármi bejöhet. Így  is történt. Rajtam maradt egy lény. Éreztem, ahogy nyomja a bal vállam, és a szívem. Az ülés után odamentem hozzá, és elmondtam neki a hibákat, amiket elkövetett. Megkértem szedje le rólam a lényt. Akkor én még nem tudtam hogyan kell. Ma már tudom. 

Elmondtam neki azt is, hogy ezért a születési elemzésért minimum 10.000Ft ot kérhetett volna el fejenként a házigazdától. Persze csak ha korrekten csinálja. 

A Fehér mágiában megtanulod megkülönböztetni a Fehéret a Feketétől. Milyen meditációk vannak, mi azaz Szüper Szuggesszió. Tanulsz majd a mágikus vonásokról, és arról is hogy  mit szabad, mit nem,.

Hogyan ismerd fel, ha Veled szemben valaki használja, vagy használni akarja a sötét oldalt, és hogyan védd meg MAG- AD. 

Készítünk Sigillt, hogy könnyebb legyen az életed a segítségével. 

Az alkalom egy nagyon baráti környezetben lesz. Vidékieknek 2 db alvóhelyet tudunk biztosítani. 

Várjuk szeretettel a jelentkezést!