Értékesítés ezoterikával fűszerezve

2020. jan 11.

Értékesítés ezoterikával fűszerezve

Mi az amit tudnunk kell egy értékesítőről? Vajon hogyan lesz valaki jó értékesítő? Milyen dolgokon megy keresztül, mire eléri a csúcsot?
2006- ban kezdtem. Először csak az ablakban fogadtam az ügyfeleket, majd az ügyféltérben is meg kellett őket szólítanom. Nem tudtam mit mondjak, nem tudtam hogyan kezdjek hozzá, csak azt tudtam értékesítenem kell így, mert ez a feladat.

Időnként bementem a főnökömhöz, ha éppen olyan történt, és sírtam. Ő pedig megvigasztalt, felépítette az önbizalmamat, hagyta hogy összeszedjem magam, majd újra kimentem az ügyfelek közé. Hogyan sikerült? 30 év pénzügyi, és 26 évnyi ezoterika, plusz képzések.

A 10 évben három évig egy Dr. adott mindig Bach- virágcseppeket, később amikor elvégeztem a tanfolyamot, már saját magamnak kevertem. Mikor milyen lelki blokkot kellett oldani az értékesítési kudarcok miatt, hogy előbbre jussak, megoldjam a dolgokat.

Mit értem el 10 év alatt? Két bronz, egy ezüst, és 6 aranyérem.

Értékesítés ezoterikával fűszerezve

A cégnél a tanfolyamokon tanultunk ember tipológiát.  Tanultunk a piros zöld, sárga kék emberekről, hogyan és mint viselkednek, gondolkodnak. Majd tanultuk a szangvinikus, kolerikus, flegmatikus és melankolikus ember típusról. A Mantra egyetemen ezeken kívül tanultunk a köszepes- szangvinikus, a flegmatikus- szangvinikus, és az érzékeny kolerikus emberekről is. Ez 10 évvel később történt. Akkor, amikor már érett voltam arra, hogy egy spirituális iskolában tanuljam ezeket a dolgokat.
A Bach- virágterápiával kapcsolatban pedig szintén ember tipológiát tanultunk, csak teljesen más megközelítésből. ez 2009- ben történt. Így  ismertem meg az analógiás gondolkodást. Hiszen több szempontból vizsgáltuk az embereket. 

Mindig arra figyeltem, mi a jó az ügyfelemnek, és azt adtam neki, hogy jól járjon. Csak akkor ezt a pénzügyi világban tettem meg. 
Most is ezt teszem. Egy meditációs technikát alkalmazok addig, amíg ezt megtehetem.