Energiavámpírok elleni védelem

Energiavámpírok elleni védelem

Az energiavámpírok áldozatai sokszor nem tudják, hogy ők áldozatok. Erre világít rá ez a tanfolyam, miközben megtanít a védekezésre is. Neked, aki spiritualitással szeret foglalkozni, lehetőséged lesz különböző meditációk és gyakorlati feladatok segítségével ahhoz, hogy jobban tudjad használni a exaszenz észlelésedet. Megtanulsz védekezni a haragvó emberektől, az irigyektől, azoktól akik megpróbálnak neked ártani ilyen, vagy olyan módon. Ebben a 28 napban több meditációt is megtanulhatsz. Ezért érdemes végig velem tartanod az online tréning idején. Meditációkkal megtámogatjuk a védelmi rendszeredet a különböző lelki támadásokkal szemben.

Hogyan védd meg magad az Energiavámpírokkal szemben?

Megtanuljuk letenni a halogatásainkat, és újjá teremteni a mindennapjainkat. Megtanuljuk a lelki védelmet, és önismereti fejlődést. Ahogy így egyre jobban rálátsz ezekre a dolgokra, az önismeret útjára is lépsz, hiszen elkezded önmagad figyelni. Figyelni a negatív, és a pozitív dolgokat, gondolatokat is, ahol segítő angyalkák segítik az életedet. Észre veszed, mikor próbálnak manipulálni, eltéríteni a gondolataidtól, a tetteidtől. 

Napi szinten lesznek

élő videók, bejegyzések, és cikkek, filmek, zenék, könyv ajánlások.

Egy érdekes, lélekelállító történet az energiavámpírokkal kapcsolatban:

“A tegnapi napon egy anyuka, és a három négy éves kisfia jöttek be hozzám a munkahelyemen. A kisfiú nem akart bejönni a szobába, ahol dolgoztam, és elkezdett rosszalkodni. Én rögtön felmentem thétába, és megkérdeztem a Teremtőt, mi az oka a kisfiú viselkedésének. Előtte viszont elítéltem ezt a viselkedését. Miután ránéztem ezekre a dolgokra, elképzeltem a szobát, hogy minden negatív energia fölmegy a Teremtőhöz a fénybe, és a fehér fény rázúdul a szobára, és megtisztítja azt. A gyerekek látják a negatív energiákat. Ez bizonyosodott be most is. Miután ez megtörtént, a kisfiú bejött, odaadta nekem az italos üvegét, és elkezdett nekem mesélni. Az anyukája alig tudta elvinni, mert velem akart maradni.”

“Megtanulod Te is felismerni, ha nem csak pozitívan gondolkodsz.”

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!

 

 

Online tanfolyamok indulási időpontjai:

 

 

Életvezetési Pénzügyek 6 napos kihívás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

2024. május 6-tól

 

Időgazdálkodás halogatás célok

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

2024. junius 14.-től

A Bőségtudatos, szegénységtudatos gondolkodás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

2024. szeptember 2-től

 

Hogyan védd meg Önmagad?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Önismerei fejlődés meditációkkal!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Csakrák kezdőknek!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?