Elismerő szavak öt szeretetnyelv egyik fajtája

2021. dec 26.

Kattints a képre a videóért!

1. Elismerő szavak öt szeretetnyelv egyik fajtája

Az elismerő szavak a szeretet egyik kifejezési módja. Tudtad, hogy a szeretet, a hála, a béke, a harmónia kifejezése amiről szól az öt szeretetnyelv? Te is szeretsz megdícsérni valakit? Az öt szeretet nyelvből azért az Elismerő szavak az első, mert mi emberek a szavak által kommunikálunk nagyon sokszor. De nem is gondolnád, hogy az otthoni kedvenc állatod is a hanglejtésedből, és annak rezgéséből mennyi mindent megért. Azok, akiknek van kutyájuk, macskájuk, jóval többet tudnak erről a dologról. 
Hát használjuk a szeretet nyelveket. 

2. Elismerő szavak öt szeretetnyelv egyik fajtája

Miért használjunk dícsérő szavakat? 

Tavaly augusztus 9.- én kezdtem el megtanulni, mennyire fontos egy állatnak, hogyha elismerik. A nagylányom hozott haza egy kutyust. Picike volt, elesett. Vágyott a kedves szavakra, hangra, simogatásra. De először csak messziről figyeltük őt. Hagytuk, hogy a saját tempójában ismerkedjen meg velünk, mi közben mi becéztük, és örültünk neki. Rengeteg SZER- ETET- re tanított mindannyiunkat. 

Előtte júliusban végeztem el a Te és az állatod tanfolyamot ThetaHealinggel. Ezt akkor tudtam kamatoztatni először, amikor olyan műtétre került a sor, hogy Pamacs nagyon depresszióssá vált. A felettes énjéhez csatlakoztam, az engedélyével, és így próbáltam kihozni erről a mély pontról. Pamacs utána boldogabb lett, és megértette a világ azon nyelvét is, amit mi emberek már elfelejtettünk. A gondolataink által kommunikáltunk egymással. Ezt a mai világban csak kevesek tudják kedves szavakkal megtenni. Sokkal többen vannak, akik a szavakat, gondolatokat negatív teremtésre használják. Lásd média. Ahol többnyire a negatív hír a hír. 

Akkor használjuk az elismerő szavakat, amikor tényleg így is gondoljuk!

Mire használhatjuk? 

  • Hogyha egy kedves szerettünk csinosan öltözött fel, akkor dícsérjük meg. 
  • Amikor valaki segített nekünk, akkor köszönjük meg, és mondjuk el, az jól esett nekünk. 
  • Vagy amikor a párunk olyan tevékenységet csinál meg, amire nem könnyen szánta rá magát, azt is értékeljük. 
  • Vagy amikor a gyermekünk leviszi a szemetet, elmosogat, kitakarítja a szobáját, akkor is fejezzük ki hálánkat, elismerésünket felé. 
  • Még sorolhatnám…

Honnan tudjuk meg, kinek mi a szeretetnyelve? 

Ő azt használja a legtöbbször. 
A Tarot kártyában a Mágus kártya az, amelyik mind az öt szeretet nyelvet tudja használni. Neki nem okoz gondot felismerni, hogy kinek mi a szeretet nyelve. 

3. Elismerő szavak öt szeretetnyelv egyik fajtája

Az öt szeretetnyelv a következő: 

  1. Elismerő szavak,
  2. Minőségi idő,
  3. Ajándékozás,
  4. Szolgálat, 
  5. Testi érintés

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!