Életfeladatok a számmisztika jegyében

2019. febr 20.

Életfeladatok a számmisztika jegyében: 

0-29 Tanulás- képzés
29-59 Család
59-88 Vallásos élet

Vajon biztos így van? Nézzük tovább!

0-7 év

Vajon mi lehet az életfeladata egy 0-7 éves gyermeknek? Először is megszületik, függ a szüleitől, és elkezd kicsiben az önállósága kialakulni, önálló életet élni az általános iskolában. 

Nagyon fontos, hogy megtanulja eddigre hogyan kell egyedül felöltöznie, hogyan kell kiválasztania a ruháit, hiszen ő tudja, hogy az az napi ruhák közül melyikben fogja jól érezni magát, és mi az amit nem szeretne felvenni. Ezek mind az önállóságra való fejlődésnek a részei. Mivel a színeknek jelentésük van, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő szín kombinációt saját magának meg tudja teremteni napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra, hogy így jól érezhesse magát a bőrében napközben, és éjszaka is. Ezért nagyon fontos, hogy hagyjuk őket dönteni ebben a kérdésben. Sőt segítsük azzal a döntésüket, hogy megadjuk nekik a szabad akaratot.

7-14 év Életfeladatok a számmisztika jegyében

A következő időszak 7-14 éves korunkig, amikor kialakul a személyiség. Ez megint egy fontos időszaka életünknek, hogy hagyják a körülöttünk élő felnőttek,  hogy kialakuljon a személyiségünk. Amennyiben nem ezt teszik, akkor a huszonéves korban pszichikai behatásként negatív életszemlélet alakulhat ki az így nevelt emberekben. Ezekben az emberekben alakulnak ki a depresszió, és a pánik rohamok a későbbiek folyamán. Amivel elősegíthetjük a fejlődésüket, hagyjuk őket a szabad akaratuk által fejlődni, hibázni, és tanulni a saját hibáikból.

14-21 év Életfeladatok a számmisztika jegyében

Ez az az időszak 14-21 évig, amikor a tanulással vagyunk elfoglalva. Ebben az időszakban tanuljuk meg az írásos, és a beszéd kommunikációját. De vajon mindenki? Nem hiszem. Sokan vannak, akik egész életüket úgy élik le, hogy sem írásban, sem szóban nem tudnak kommunikálni. Ők azok, akik nem ide tartoznak. A 21 éves kor a nyugati szemléletmód szerint a felnőtté válás időszakának eljövetelét is jelenti. Mások pedig életük végéig tanulnak, fejlődnek. Nem csak az informatikusok, de a banki, biztosítási szakemberek is. Egyéb ilyen munkakörök is vannak, mint az orvosok, ápolók, tanárok és még sorolhatnám szakmákban…

21-28 év Életfeladatok a számmisztika jegyében

Ebben a korban vagyunk a fiatal felnőttkor bejáratánál. 21-28 éves korunkig sokan még mindig tanulnak, képzik magukat. Viszont ez az a kor, amelyikben anyáink, nagyanyáink már régen családot alapítottak, és nevelték a gyermekeiket. Ez a kor azoknak jelenti a tanulást, akik egyetemre, főiskolára mentek, és elkötelezettek egy jobb szakma megtanulásában, egy magasabb iskolai végzettség elérésében.

28-35 év Életfeladatok a számmisztika jegyében

Ez az a kor, amikor a szülői mintát hordozzuk magunkkal. Ha rossz negatív szülői mintánk volt, akkor itt jönnek elő az első depressziós, pánikrohamos tüneteink.  Lelki szinten hatalmas változások kezdődnek az életünkben, és válságok is kialakulhatnak. Ekkor mindenképpen el kell kezdenünk az önismereti fejlődés útját járni. Ha nem ezt tesszük, akkor beragadunk a ” Betegségben” és nem tudunk túljutni rajta. Ha viszont rálépünk az önismereti útra, akkor elkezdenek felszabadulni olyan energiák az életünkben, amik addig nem. Ezáltal jóval könnyebben jutunk túl egy egy rohamon. Ha ezt időben megtaláljuk, akkor végleg leszámolhatunk a mumusainkkal.

35-42 év Életfeladatok a számmisztika jegyében

Ez az az időszak, amikor a pálya csúcsán vagyunk. Már van elég tapasztalatunk, de még nem öregedtünk ki. A társadalom elfogadott tagjaként éljük a mindennapi életünket. Van már családunk, ők is fontosak nekünk.

42-49 év Életfeladatok a számmisztika jegyében

Ebben az időszakban a fiatalból idősödőbe váltunk. Mind a kor elején, mind pedig a végén válságot élünk meg. Ebből a válságból pedig tőlünk  függ, hogy van e kiút, vagy nincs. Negyvenes évek elején kezdődnek a betegségek, ha eddig nem lettek volna, Ez is egy válság. Hogy mivel lehet túl lépni rajta? Életmódváltás, testedzés, más környezet. Munkahelyi, családi, baráti környezet váltás.

49-56 év Életfeladatok a számmisztika jegyében

Ebben az időszakban már az idősödő életünket éljük. Kialakult 49 éves korunkban a válság, és máshogyan akarjuk élni az életünket, mint eddig. Csak rajtunk múlik, hogyan tovább. Ha szeretnénk, akkor sikerül újra kezdeni az életünket, új munka, új élet, új barátok, új párkapcsolat, hiszen a gyerekek már kirepültek, miattuk nem kell együtt maradni a férjnek, és a feleségnek.

56-63 év Életfeladatok a számmisztika jegyében

Eddig jobban a test és a lélek volt a fontos, most már a szellem is. Vagyis fontosabb lesz a vallás, vagy a spiritualitás. Aki ezt az időszakot nem így éli meg, az materiálisan foglalkozik továbbra is a dolgokkal, és feltűnik életében a halálfélelem valamilyen formában. Lehet csak nem fog tudni aludni, de lehetnek más jellegű problémák is.

63-70 év Életfeladatok a számmisztika jegyében

Ebben az időszakban megindul a szűkölködés. Magasak a gyógyszerárak, alacsonyak a nyugdíjak, és ha még mindig materiális a gondolkodás, egyre több a betegség, a kórházi kezelés is. Félelem a haláltól.

70-77 év Életfeladatok a számmisztika jegyében

Beindul a világ sodrása. Amerre fújja a szél, azt csinálja a nyugdíjas. Nincsenek célok, nincsenek álmok. Csak máról holnapra élnek az emberek.

77-84 év 

Ha eddig nem kezdődött el a spirituális élet, akkor bár nagyon nehezen, de most elkezdődik. Folyamatossá válik a vallásos élet, ahogy egyre közelebb kerülnek korban az elmúláshoz az emberek. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!