Újratervező Hétfő- A saját kezedben a jövő!

2017. jún 10.

Te irányítod a saját életed vagy mindig mások döntenek helyetted?

Az utolsó pillanatig halogatod a dolgokat, így gyakran nem sikerül időben elvégezni a feladatokat?

E miatt kapkodsz, idegeskedsz, jár a fejedben a mókuskerék?

Szeretnél kialakítani egy hatékony idő-menedzsmentet, mellyel mindenre annyi időt fordíthatsz, amennyit csak szükséges, vagy amennyit akarsz?

Ha valamelyik kérdésre a válaszod IGEN, akkor az Újratervező Hétfő Tanfolyamot Neked találták ki!

Szeptember 18-tól induló teremtő csoport tagjaként megtanulhatod, hogyan találj célt a megvalósítandó álmaidnak, miként teremthetsz magadnak pihentető szabadidőt és hogyan inthetsz örökre búcsút a halogatás „démonának.” Ezt követően a csoport tagjaként minden második hétfőn találkozunk, hogy még gyorsabbá tegyük a fejlődésed!

Gyere el az Újratervező Hétfő Tanfolyamára a Flow stúdióba ami szeptember 18.-án kezdődik, és ahol részletesebben bemutatom Neked, hogyan hangold sikerre és boldogságra az életed!

Miért tervezd újra az életed?

Mindenkinek vannak hosszú- és rövidtávú céljai, ám ezeket csak nagyon kevesen tudják elérni. Ha tudod, hová akarsz eljutni és hogyan szeretnéd elérni, akkor senki sem tud megállítani a sikerhez vezető úton!

Mi a siker? Egy elérendő cél és egy remek terv, a hozzá vezető út feltérképezése. A célt és az ehhez vezető, egymásra épülő lépéseket azonban pontosan meg kell tervezni. Ebben fogok Neked segíteni az Újratervező Hétfőn!

Nem csak ebben, hanem a megvalósításban is. Mivel 14 naponként van a tanfolyam, így minden 28 nap alatt készség szinten megtanulod, illetve beépíted a tudatalattidba a dolgokat. Interaktív módon tanulunk. Ez azt jelenti, mindig lesz házi feladat, viszont amit nem értettél meg, azzal kezdünk a következő alkalommal. Utána megyünk csak tovább. Az első házi feladat is megmarad, és mostmár a következő heti házi feladatot is csinálod. Így szépen apránként bevezeted az életedbe a Jövőtervezést, s olyan szinten tudod elsajátítani, hogy meg is teremtsed a jövőd!

Mivel a saját tapasztalatokat adom át, amit nem csak hogy megtanultam az elmúlt 26-35 év alatt, hanem használtam és használom is, ezért szeretettel várlak a jövőteremtők csapatában.

 

Ideje, hogy átvedd az irányítást és boldogabbá tedd az életed valamennyi napját!

Gyere el hozzám, hogy megtaláld a célod a munkában, a magánéletedben és az egészségedben is!

Várlak az Újratervező Hétfőn szeptember 18.- án 18.00- 20.00-ig!

Jelentkezz minél hamarabb, mert korlátozott a férőhelyek száma.

 

A tanfolyamon megtanítalak pontosan megtervezni az elkövetkező éveidet, hogy hogyan csináld, és hogy miért csináld, miért jó ez Neked. Erről szól az első három nap. Minden alkalommal, meditációval egybekötve. Az első napon megtanulod, milyen negatív érzéseket okoz Neked a halogatás, hogyan szabadulj meg ezektől lépésről lépésre, hogy felszabadítsd az ezzel kapcsolatos negatív energiáidat, hogy pozitívvá váljanak. A 2. alkalommal bevezetlek az időgazdálkodásnak abba a részébe, amit minden sikeres ember elkészít, hogy hogyan készítsd Te is el, hogy mindenre legyen időd. A munkára, a családra, a hobbyra, meg amire szeretnéd. Megtanítalak, hogyan Teremts az életedbe dolgokat, s hogyan láss rá arra, hogy beengedted őket. Ez által a jövőd tiszta lesz számodra, és mérhető. Tudni fogod mit miért csinálj, és akkor tegyed, hogy jó legyen Neked, jól érezd magad a bőrödben, s pozitív energiák áradjanak be az életedbe.

Jelentkezz minél hamarabb, mert korlátozott a férőhelyek száma.