Egy év múlva hol fogsz tartani?

2021. dec 20.

Egy év múlva hol fogsz tartani?

Amikor készen vagy a 10 éves, és az 5 éves terveddel is, akkor jöhet az egy éves terved. Mivel kitűzted a célodat, ezért jóval könnyebben fogod elérni azokat már az első évben is. Ebbe a tervbe ne csak a következőket írd bele: 

 1. A párkapcsolatodban?
 2. A családoddal kapcsolatban?
 3. A munkáddal, hivatásoddal kapcsolatban?
 4. A pénz, s az anyagiak terén?
 5. Hol laksz, hol élsz, szereted-, e ahol élsz, ahogyan élsz?
 6. Hol tartasz a szellemi fejlődésben?
 7. Az egészségeddel kapcsolatban?

 

Egy év múlva hol fogsz tartani?

Ezekbe a terveidbe már azt is írd bele: 

 • Miket szeretnél vásárolni? ( Tény szerűen: piros blúz, kék blúz, fekete nadrág, kék nadrág, milyen fehérnemű, milyen cipő, táska, párnák, párnahuzatok, ágyneműgarnitúra, pléd, sapka, zokni, székek, asztal, bútorok. Milyenek legyenek. Milyen anyagból, mennyiért. Szeretnél idén új autót? Meg szeretnéd adni valakinek a tartozásodat? Szeretnél megtakarítani pénzt? Mennyit? Mire akarod majd elkölteni? Vagy a nyugdíjadra is szeretnél félretenni? )
 • Mik azok a kapcsolatok, amiket szeretnél megváltoztatni? Ezzel kapcsolatban milyen terveid vannak? 
 • Itt szeretnél dolgozni, vagy váltani akarsz?
 • Milyen tanfolyamokra szeretnél eljutni? 
 • Milyen könyveket szeretnél elolvasni? 
 • Hová szeretnél elutazni? Kikkel? 
 • Milyen egészségeddel kapcsolatos terveid vannak? 
 • Mik azok a dolgok, amiket eddig halogattál, lelkiismeretfurdalást okoztak, és szeretnéd ha pontot tennél a dolgok végére. 

Ha meg van ez a lista is, úgy csináld, hogyha valami megvalósul, akkor mindig sorkiemelővel húzd át. Így fogod megtanulni TEREMTENI a jövődet. A jövődben a dolgokat. Ez lesz a TE Bakancslistád, ami nem a halálodra felkészülés lesz, hanem az élethez való hozzájárulás. 

Most már itt vagyunk az 1 éves távlatok megvalósításánál.

Ha vannak negatív dolgok az életedben, azt most felejtsd el, és gondolj arra, hogyan tudod megvalósítani ezeket a dolgokat az életedben? 
Ez lehet egy kapcsolat, egy szokás, egy barátság, egy munka. Bármi, ami újat jelenthet az életedben. Tehát a szokásos dolgokat írd fel, csak most egy éves távlatban.

Miért fontos, hogy legyenek egy éves terveid is? 

Hogy mérhetővé váljanak számodra is ezek a dolgok. Ne csak a spirituális életben meditálj ezeken a dolgokon, hanem a való életben, a racionális világban is teremtsd meg őket! Itt az idő, hogy ne csak álmodozz, mint ahogy eddig tetted a 10 éves, és az 5 éves terved megírásakor, hanem érzékeld a megfogható világokat is. Hiszen így nő meg a HITED!

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!