Edit élménybeszámolója egy ThetaHealing® konzultációról

2021. dec 2.

Edit élménybeszámolója egy ThetaHealing® konzultációról

“Egy hónapja volt a konzultáció, most beszámolok, mi történt azóta velem.

Elsődlegesen el szeretném mondani, hogy hosszabb ideje figyelem önmagam. Tudatosan. Azért, mert sokszor nagyon nem voltam jól. Lelkileg.
És nem akartam már tovább szenvedni. Ezért léptem rá arra az útra, hogy megismerjem a belső működésemet. Hogy a miértekre valahol választ kapjak.”

Edit élménybeszámolója egy ThetaHealing® konzultációról

“A Facebookon teljesen véletlenül, – vagy lehet, hogy mégse – ráleltem a Spirituális Segítők csoportra. Semmit sem tudtam a csoport tevékenységéről, de vonzott… Csatlakoztam. A csatlakozás során ingyenes konzultációs lehetőséget választottam, majd ezt követően sor került egy theta healing konzultációra is.”

“Mit jelentett számomra ez a konzultáció? Nagyon érdeklődve hallgattam, hogy Mária honnan indult és hová jutott. Számomra ez nagyon hiteles. Mindig valahogy sokkal pozitívabban jön át számomra valami, ha, azt a valamit, valaki tapasztalásból mondja…
Mert átélte, megélte, feldolgozta, és végül leszűrte a tanulságot, tanult belőle. Ilyen az egész élet.

 
A  kérdésem az volt, miért nem tudok jobban haladni az életemben. Vannak terveim, de félek kicsit , hogy meg tudom-e valósítani.  A konzultáció során ráláthattam a gyermekkori énemre. A kicsi Editkére. Nem volt rossz gyermekkorom. Szeretnek, és szerettek a szüleim. Nehéz, kemény életük volt, de mindig segítettek engem. Jó volt visszagondolni a gyermekkoromra. Felismerni a szüleim mintáit. És ráeszmélni, hogy mit lestem, mit tanultam el tőlük… és hogy hogyan működök. 
Nagyszerű érzés volt a negatív blokkokat, élményeket törölni, és helyükbe pozitív megerősítéseket tölteni.
A konzultáció során megerősítést kaptam, hogy az életem rajtam múlik.
Fontos, hogy el tudjunk engedni olyan dolgokat, amelyekre már nincs szükség.
Nagyon nagy segítségnek tartom, és szívből ajánlom mindenkinek.
Tudom, hogy az embereknek néha nehézséget jelent megnyílni, vagy visszamenni a múltba, és ott gondolkodni kicsit…mert esetlegesen fájdalmas, de mindenképp megéri. Bátorság.
 
Én felismerhettem azt, hogy nem szeretem, nem szerettem magam eléggé.
Azt is, hogy az élet nehéz, és aggódni kell… és hogy mindent és mindenkit magam elé helyezek.
Ezek az én blokkjaim. Töröltük a negatív csomagjaimat, és betöltöttük a pozitívakat. De jó volt erre rálelni, és azóta igyekszem magamnak megbocsátani, szeretni, tisztelni becsülni önmagam.
Örülök, hogy vannak céljaim. Úgy érzem, hogy meg fogom valósítani önmagam. Azt a nőt, aki még nincs készen, de készül, és jó lesz.
Köszönöm.
 
Üdvözlettel 
Edit”

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!