Döntéseink a korona idején

2020. máj 9.

Döntéseink a korona idején

Nem is gondolnád, milyen sok Döntést hoztál meg ebben az időszakban. Egész életedre kiható Döntések voltak ezek. Még nincs vége. Ezért gondoltam elkezdem ezt az Online Facebookos csoportot, egy egy hónapos kihívás formájában, majd ha szeretnél, mert megtetszett, maradhatsz előfizető is. 

Naponta osztok meg Veletek írásos anyagot, és rendszeresen lesznek videók, élők és felvettek, FB Live alkalmak is a csoportban. Változatos posztok, lehetőségek. Azért, hogy ráláss mások döntéseire, avagy nem döntéseire. 

Nem vállalok jövő leolvasást,

és döntést helyetted az életedben. Kérdéseket teszek fel, történeteket mesélek, amiből tudni fogod mi az amit tenned kell, mert azt hallod meg belőle, amire Neked éppen akkor szükséged van. Itt egy Babits Mihály vers ezzel kapcsolatban

Mivel fel tehetsz kérdéseket, így saját magadnak teszel a legjobbat, ha kérdezel. 

Mindennap újabb és újabb gyakorlati tanácsok lesznek arra, hogyan old meg a pénzügyeidet, a szabadidődet, vagy hogyan térj vissza a mindennapokba. Meditációkban is segítek abban, hogy nyugodtabbnak érezd magad. 
Ezen az oldalon nézheted meg, hogyan szoktam kiírni a kérdezz- felelek alkalmakat. Eddig írásban válaszoltam. Annyi a változás, hogy most már élő videóban fogok válaszolni. https://www.facebook.com/bosegklub.hu/

Miről lesz szó még? 

Az önbizalomról, az önfejlesztésről, az életvezetésről, a testmozgásról. A Döntéseinkről a korona idején. 
Lesznek élő videók, videók, blog bejegyzések, könyv ajánlások, könyv részletek, filmek, film részletek is. 
Többször hozzászólhattok, leírhatjátok a véleményetek is. 

Bárki aki szeretné meglátni

hogy Ő legyen a saját maga kovácsa, részt vehet ebben az online csoportban ami indul, és sok- sok olyan információt fog megosztani, ami segít abban, hogy megteremtsük pozitívvá alakítsuk a jelenünket, és a jövőnket.

Amennyiben szeretnéd, egy személyes, vagy online konzultációt is adok Neked. Erre itt tudsz jelentkezni.

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealingről, akkor itt találsz róla többet.

Abban segítek hogy elindulj, hogy talpra állj ebben a nehéz helyzetben, majd elengedem a kezed,

hogy tovább menj utadon.

 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!