Családállítás két állítóval

2022. febr 1.

1. Családállítás két állítóval

Ez a családállítás teljesen más volt, mint amit eddig megtapasztaltam életemben. Voltam az Everness fesztiválon, és máshol is, ahol családállítást csináltak, de eddig még ilyen mély megtapasztalásaim nem voltak, mint Asztalos Ildivel, és Balázzsal. Ők egy testvérpár akik a kineziológiából ismert izomteszteléssel finomhangolják az állításokat. 

2. Családállítás két állítóval

Máshol 15-20 percig tartott egy állítás 10.000Ft- ért, de mit sem ért. Ildiéknél 1,5-2 óra volt. Belementünk a mélyébe, a gyökeréhez, és a zsigereimben éreztem, hogy történnek a dolgok. 

Ildihez, és Balázshoz egy folyamat közepén kerültem. Nagyon mélyre lementünk, hatalmas felismeréseim voltak apukámról, és a meg nem született bátyámról. Őket segítettek elengedni őket. Ha ez nem történik meg akkor és ott, nem tudtam volna a december és január hónapot is dupla bevétellel zárni.

Hálás vagyok valamennyiüknek azért, mert nagyban hozzájárultak az életemhez!

Ildi és Balázs sokkal jobban tudják tartani a teret, mintha csak egy családállító lenne. Általában egyéni állításokat tartanak, és 1-2 csoportosat is havonta.  A kineziológiából ismert izomteszteléssel finomhangolják állítást közben.Velem is így történt. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom Ildit&Balázst. Kitűnő szakemberek, akik értik a dolgukat! 

Nekem is tudtak segíteni, pedig rendszeresen dolgozom magamon, és másokon is. Mégis tudom, máskor is elmegyek hozzájuk, mert ez is az egyik utam. 

Legközelebbi csoportos családállítás velük: 2022.02.19.- én az Önfejlesztők Házában lesz 1066 Budapest Zichy Jenő utca 32. 64.- es kapucsengő

Itt tudsz jelentkezni!

A családállítás két állítóval díja:

Az aki állítást szeretne annak: 25.000Ft
Segítpnek: 3.900Ft
Bármelyiknek mész, mind a két szituációban sok dolgot tapasztalsz meg!

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?