Célok álmok

2016. szept 26.

A jó időgazdálkodáshoz, célokhoz, álmokhoz ezekre a dolgokra mindig szükség van. Hogy miért? Mert e nélkül az időgazdálkodás csak sürgés- forgás egy helyben. Erről tanít bennünket a Láthatatlan Egyetem is. 

Jelenleg tudod hol tartasz: 

 1. A párkapcsolatodban?
 2. A családoddal kapcsolatban?
 3. A munkáddal, hivatásoddal kapcsolatban?
 4. A pénz, s az anyagiak terén?
 5. Hol laksz, hol élsz, szereted-, e ahol élsz, ahogyan élsz?
 6. Hol tartasz a szellemi fejlődésben?
 7. Az egészségeddel kapcsolatban?

Célok álmok

Miért jó ha vannak céljaid? Álmaid? Hogyan kell elindulni? Mit kell csinálni? Miért jó a cél? Mire kell odafigyelni? Mind ezt megtudod, ha eljössz erre az online tanfolyamra. 

Most már tudod, hol tartasz, honnan indulsz el?

Vagyis megvan A város, hiszen a bakancsos ház alapján elkezdhetjük megírni a bakancslistát az elkövetkezendő 10 évre. Ami a későbbiek folyamán természetesen még bővülhet egyéb dolgokkal is. Nem baj, ha most még nem látunk tovább, csak az orrunkig.

Miről szól jelenhelyzetben az időgazdálkodás? 

Arról, hogyan töltsd el az idődet! Minden nap olyan feladatot fogsz kapni, ami segít a jelen pillanatban abban, hogy könnyebbek legyenek a napjaid. Ugye ha elfoglalod valamivel magadat, akkor sokkal könnyebben, és gyorsabban telnek a napok? Hát még akkor, ha tanulsz közben olyan technikákat, amivel később, amikor lezajlik ez a mizéria, akkor tovább tudsz lépni a komfortzónádon. Hiszen most is tovább kell lépned a komfortzónádon éppen azért, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ezt tanítja meg Neked a:

Hogyan töltsd el okosan az idődet? Online tanfolyam

Hová szeretnél eljutni 10 év múlva?

Egy tengerjáró hajóra?  Amerikába? Vagy csak a hegyekbe külföldön? Mi a Te életcélod? El tudod képzelni egyáltalán, hogy eljuss külföldre? Vagy inkább belföldön utazgatnál? Milyen ember szeretnél 10 év múlva lenni? Leírtad már? Le mered írni? Vagy csak a képzeletedben él ez a kép? A mérnök is leírja, lerajzolja a házat, mielőtt megvalósul. Rajta! Te is tedd ugyanezt! Írd le egy füzetbe! Először azt, hogy:

MOST HOL TARTASZ!

azután: 

Hogy hol tartasz 10 év múlva: 

 1. A párkapcsolatodban?
 2. A családoddal kapcsolatban?
 3. A munkáddal, hivatásoddal kapcsolatban?
 4. A pénz, s az anyagiak terén?
 5. Hol laksz, hol élsz, szereted-, e ahol élsz, ahogyan élsz?
 6. Hol tartasz a szellemi fejlődésben?
 7. Az egészségedben? 

Szóval írd le B várost! Azt hova jutsz el ezekben a dolgokban 10 év múlva? Leírhatod ugyanezt 25 év távlatában is!

Ha megvan, jövök a következő levelemmel.

Kérdezheted: Hol van itt a ThetaHealing?

ThetaHealinggel kiválóan lehet megteremteni a pozitív jövőt. Mit értek ezen? Azok, akik eljönnek hozzám egy Theta kezelésre, utána rendszeresen számolnak be arról, hogy pályázatot nyertek meg, pereket nyertek meg, ajándékba kaptak kezelést, vagy sorsjegyen nyertek. Stb….

Holvan itt a Cashflow társasjáték?

Amikor eljössz, és többször játszod a Cashflow® társasjátékot, akkor elkezd az elméd megoldás centrikusan gondolkodni. Ezért nagyon jó ez a játék! Nem csak a pénz keresetre, megtartásra, tanít, hanem a gondolkodásod is megváltozik általa! 

Csak figyeld a következő leveleket, s olvass, írd amire kértelek, s arra is sort kerítünk, hogy még többet megtudjál ezekről a dolgokról. 

A ThetaHealing® erről is szól! A MANIFESZTÁLÁSRÓL!!!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!