Célok álmok megvalósítása

Életcél a gyakorlatban

28 napos, online tanfolyam

 

Célok álmok megvalósítása

A vezetőknek mindig van víziója. Neked is van?

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Addig, amíg nem írod le, csak beszélsz róla, addig nem tud olyan szinten megvalósulni, mintha le is írnád. Miért? Mert a szó elszáll, az írás megmarad. Tartja a régi mondás, de nem csak ezért. – Hiszen a kimondott szónak is hatalmas ereje van, lehet vele gyilkolni, és életet is lehelni valakibe.

Hogy mit adhat Neked ez a jövőtervező? 

Nagyobb Önbecsülést, Önfegyelmet, Kitartást, amikor elkezded a tervezést. Ha folytatod, már nem kell hibáztatnod a környezetedet, nem kell magyarázkodnod sem másoknak. Csak mész az utadon, és teszed a dolgod nap mint nap, és ebben más segítőket is találsz, hiszen kialakíthatunk a Facebookon egy csoportot, ahol folyamatosan segítünk egymásnak az előre jutásban, a tervek vágyak megvalósításában.

Hogyan érd el az összes célodat az életben?

Nagyon fontos az Önbecsülés. Az Önfegyelem, a kitartás, amikor elkezded a tervezést, és mindezt hibáztatás, magyarázkodás nélkül teszed. Miért írom ezt? Sokan vannak, akik elmondják másoknak az álmaikat, vágyaikat, és mások kinevetik őket, emiatt eluralkodik életükben a félelem: – Lehet, Én vagyok a hülye? – gondolják, és már meg sem próbálják, hogy sikerüljön. Ebben segít Neked a Facebook zárt csoport, ahol a többiekkel megvalósíthatod a vágyaidat, elmesélheted nekik, hogy hol tartasz éppen. Vajon ha leírnád magadnak egy füzetbe, és csak azoknak mutatnád meg a füzetet, akik pozitívan gondolkodnak, és biztatnak: – Sikerülni fog!- akkor is sutba dobnád a célodat, a víziókat? Itt egy segítő közegre találsz, ahol mindenki azt teszi, amit az Online élő videókban, weboldalakon, Youtube videókban meglát, meghall, elolvas.

A siker szerinted véletlen?

„Ki mint vet, úgy arat.”- A félelem mintha megbénítaná az embereket. Hol van akkor a boldogság, az Önfegyelem, az irányítás, hogy saját sorsunk kovácsai legyünk? Hallottál már a késleltetett jutalomról? Ha pénzt kapsz, rögtön elköltöd? Ha félre teszed a kapott pénzed 10%- át, vagy 1%- át, akkor is elkezdtél takarékoskodni. Hiszen ha nem tennéd félre, akkor elköltenéd. Ha pedig jutalmat kapsz, annak az 50%- át érdemes eltenned. Először magadnak fizess, ne másoknak!

Amikor elkezdtél dolgozni, rögtön profi lettél?

Milyen most a pénzügyi helyzeted, a munkád, az egészséged, a családi életed, a párkapcsolatod? Folytatsz tanulmányokat? A hivatásod a munkád, vagy csak a pénz miatt dolgozol?  Mi a különbség? Szereted, amit csinálsz? Örömmel csinálod? Olyan mintha a hobbid lenne? Vagy csak a magas bevétel a cél. Akkor hol van az Önmegvalósítás? Hol van a Boldogság? Van mindenre időd? Te biztosan szeretnéd hogy a munkádat élvezd, ha már olyan sok időt töltesz a munkahelyeden. Azt is szeretnéd, hogy jó legyen az egészséged, és a családi életed, és ezek ne menjenek a párkapcsolat rovására. Ha ezt mind mind szeretnéd, akkor itt a helyed! Hogy megtervezzük együtt! Hogy segítsek ebben Neked!

Nem véletlen, hogy ezt a cikket olvasod!

Ha Rád talált, dolgod van vele!

Itt a helyed köztünk! Jelentkezz!

Üdvözöllek,
Czidor Mária vagyok

ThetaHealer®, 
Cashflow® társasjáték moderátor

 

Online tanfolyamok indulási időpontjai

 

Célok álmok megvalósítása

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan védd meg önmagad?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan alakítsd boldoggá az életed?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Önismereti fejlődés meditációkkal.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan változtathatsz életeden, egészségeden?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp