Célok a Láthatatlan Egyetem anyaga alapján

2022. nov 2.

Célok a Láthatatlan Egyetem anyaga alapján

Nagyon fontos, hogy legyenek céljaink. Ha nincsenek, akkor hányódunk az életünkben, mint a tengeren a kormány nélküli hajó. Ha pedig vannak, akkor az agy arra fókuszál, hogy irányban tartsa a mindennapjainkat. Ez által meg is tudjuk valósítani álmainkat, vágyainkat. 

Ez az alkalom arról fog szólni, hogy behatároljuk a jelen helyzetünket, majd megtaláljuk a céljainkat is. Így elősegítve az álmaink, és vágyaink beteljesülését a jövőben. Ha tudod hol tartasz, tudod mit szeretnél elérni, akkor könnyebb megtalálni az odavezető utat is. 

Amennyiben nem tudod hol tartasz, azt sem fogod tudni, milyen lépéseket kell megtegyél ahhoz, hogy elérd az álmokat, amik benned vannak. 

Az évtervező segít abban, hogy meglásd hol tartasz most, hova szeretnél eljutni, és hogyan érheted el így ezeket a dolgokat az életedben. Csak le kell töltened, és együtt megírjuk a részleteket. Fontos, hogy ne csak fizikai dolgokat kérj, hanem érzéseket is! 

Először 2011- ben írtam meg a 10 éves célomat. Viszont nem írtam mellé, milyen pozitív érzésekkel társuljanak ezek a dolgok, amikor mindez bekövetkezik. 

5- éven belül megvalósult a 2/3 -a, és az 1/3- ra már nem volt szükségem. 

Megszűnt a munkahelyem, vállalkozó lettem. Mivel nem értettem a vállalkozáshoz, ezért káosz uralkodott ezen a területen az életemben. 
Elköltöztem, lett egy hitel nélküli lakásom. Viszont ott hagytam a barátaimat, a munkatársaimat, akik hiányoztak. 
Kifizettem a 8,5 millió Ft os lakáshitelem, viszont nem volt megfelelő bevételem. 
Letettem a párkapcsolatomat, viszont ez sem töltött el jó érzésekkel. Mint boldogság, megkönnyebbülés. 

Ezért mindig jusson eszedbe: A célokat folyamatosan kell feltölteni úgy, hogy érzéseket is írsz mellé!

Hogyha szeretnéd hogy a jelen helyzetedre ráláss, és megtervezd a jövő évedet, akkor várlak Szeretettel erre az alkalomra díjmentesen!

Itt hasonló nézetű emberekkel találkozol. 
Meghallgathatod az előadást az Évtervező kitöltése előtt, majd saját magadnak kitölthetöd azokat a dolgokat, amik előre viszik az életedet. 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!