Cashflow workshop

2023. máj 23.

Kattints a képre a videóért!

Cashflow workshop- A pénz játéka

Mindannyian függünk valamilyen módon a pénztől. Kinek több, kinek kevesebb van belőle, még sem tudja hogyan ossza be. Miért nem? Sem a szüleinktől, sem az iskolában nem tanítják. Az elmúlt több mint 35 évben a pénzügyben dolgoztam. Meg voltam róla győződve, hogy amit képviselek az jó, és hogy így kell segíteni az embereknek. Mégis. Láttál már olyan banki szakembert, aki tudott volna bánni a pénzzel? Hogy gazdag lett volna? 

2015- ben ismerkedtem meg Robert Kiyosaki tanításával. Rá egy évre nem volt 8.5 millió Ft- os lakáshitelem. 
Megtanultam a Cashflow társasjátékot vezetni, és a spiritualitást is beletéve sok embernek segíteni. 
Most ezeket az élménybeszámolókat fogod tudni itt elolvasni, vagy megnézni videón. 

“Számomra egy, nagy felismerés volt, hogy bizonyos helyzetekben milyen döntéseket hozok. A Cashflow játék tulajdonképpen egy tükröt tart az ember felé, mert a különböző döntések megmutatják, hogy milyen vagyok a való életben. Összegezve egy nagy önismereti játék.”

László

“Az tetszik nagyon, hogy a Cashflow játék keretén belül nem csak a pénzügyi látásmódot javítja Mária, hanem személyre szólóan is segít abban, hogy miben kellene változtatni.  Nagyon jó tanácsokat kaptunk. A hangulat is nagyon jó volt. A résztvevők is mindig segítik egymást.”

Júlia

“A mai Cashflow is nagyon jó volt, úgy érzem, minden alkalommal közelebb kerülök a célhoz, és a mai napon is egy lépéssel közelebb kerültem. Minden alkalom tartogat új tanulságokat, és helyzeteket, így a mai napon is gazdagodtam ilyenekkel.”

Marcell

“Számomra mindig új tapasztalásokkal szolgál ez a játék, holott ez már a 13. játékom. Ami pozitívum számomra. Egyre gyorsabban és gyorsabban tudok kijutni a kerékből. Gazdagabb, vagyis játékról játékra így tágulnak a lehetőségeim. Ami fejlesztésre szorul, önmagam és a céljaim előtérbe helyezése az életemben.”

Bianka

 

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!