Cashflow társasjáték hétvégenként

2017. aug 1.

Cashflow társasjáték hétvégenként

Tanulságos belelátni, hogy akármikor rendbe jöttem volna a játék folyamán a pénzügyek rendbetételében, született a játékban egy gyermekem, s biztosan elvitte a jövedelmem egyharmad részét. A játékvezető meg is jegyezte: – Mária neked a gyerekek viszik el a pénzed! – s akkor jött az AHA élmény- tényleg így van. Hiszen három gyermekem van, számomra pedig mindig természetes volt, hogy annyit segítsek nekik maximálisan, amiről azt gondoltam az helyes. 

Ezt eddig is megláthattam volna, hiszen bevétel- kiadás táblázatot is vezetek minden hónapban, még is egy játék kellett ahhoz, hogy megmutassa, így is sokszor erőmön felül adok nekik.

Cashflow társasjáték hétvégenként

Ezen a régi szombaton én is játszottam a Cashflow társasjátékkal, méghozzá a Magyar Gazdag Papa Klubban. Fantasztikus hely, nagyon sokat tanulok tőlük, s tanítom tovább a játék folyamán, illetve alkalmazom az életben.

Hogy mik ezek a dolgok?

Hogyan csinálj az információkból pénz a pénzügyi, vállalkozói világban, úgy, hogy segítesz másokon, segítesz magadon, és a többieknek pénzt teszel a zsebébe? Ehhez nem kell milliókkal rendelkezni.

Mert mondják: A tudás hatalom. Amikor rálátsz a saját pénzügyi működésedre, és AHA élményeket élsz meg, akkor volt értelme eljönnöd egy játékra. Hiszen mindannyian ezt éljük meg a játék folyamán.

Ha érdekelnek a részletek, várlak szeretettel egy Cashflow társasjáték partin, ahol megismerkedhetsz több hasonló gondolkodású, fejlődni vágyó emberrel. Később is találkozhattok, építhetitek a barátságokat, és a kapcsolati tőkéteket is.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!