Cashflow társasjáték hétvégenként

2023. okt 3.

Cashflow társasjáték hétvégenként

Tanulságos belelátni, hogy akármikor rendbe jöttem volna a játék folyamán a pénzügyek rendbetételében, született a játékban egy gyermekem, s biztosan elvitte a jövedelmem egyharmad részét. A játékvezető meg is jegyezte: – Mária neked a gyerekek viszik el a pénzed! – s akkor jött az AHA élmény- tényleg így van. Hiszen három gyermekem van, számomra pedig mindig természetes volt, hogy annyit segítsek nekik maximálisan, amiről azt gondoltam az helyes. 

Ezt eddig is megláthattam volna, hiszen bevétel- kiadás táblázatot is vezetek minden hónapban, még is egy játék kellett ahhoz, hogy megmutassa, így is sokszor erőmön felül adok nekik. Ma már szerencsére ez megváltozott, hiszen mindannyian felnőttek. Igaz felnőtt korukban is támogatom őket, csak nem  pénzzel, ajándékkal, hanem egy Cashflow alkalommal. Így nem halat adok nekik, mint azt sokan teszik, hanem megtanítom Őket halászni. Szerintem ez nagyon fontos, hogy talpon tudjanak maradni a saját életükben. Mert így lesznek felelősség vállaló, felnőttek, akik tudnak dönteni, és tenni Önmagukért. 

Cashflow társasjáték hétvégenként

Ezen a régi szombaton én is játszottam a Cashflow társasjátékkal, méghozzá a Magyar Gazdag Papa Klubban. Fantasztikus hely, nagyon sokat tanulok tőlük, s tanítom tovább a játék folyamán, illetve alkalmazom az életben. Ezen kívül, egyedi lehetőség egyedül nálam van, hiszen nem 3 órában tanítom, mint sok helyen, hanem 6 órában. Ráadásul a játék közben blokkokat is oldok. 

Hogy mik ezek a dolgok?

Hogyan csinálj az információkból pénzt a pénzügyi, vállalkozói világban, úgy, hogy segítesz másokon, segítesz magadon, és a többieknek pénzt teszel a zsebébe? Ehhez nem kell milliókkal rendelkezni.

Mert mondják: A tudás hatalom. Amikor rálátsz a saját pénzügyi működésedre, és AHA élményeket élsz meg, akkor volt értelme eljönnöd egy játékra. Hiszen mindannyian ezt éljük meg a játék folyamán.

Ha érdekelnek a részletek, várlak szeretettel egy Családállítással egybekötött Cashflow társasjáték workshopon, ahol megismerkedhetsz több hasonló gondolkodású, fejlődni vágyó emberrel. Később is találkozhattok, építhetitek a barátságokat, és a kapcsolati tőkéteket is.

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!