Cashflow társasjáték ezoterikusan

2021. júl 30.

Cashflow társasjáték ezoterikusan

Ez volt az első alkalom, amikor a Flow stúdióban tartottuk meg a Bőség klub találkozóját.
Azoknak akik ott voltak, szeretném megköszönni a jelenlétüket, hogy megosztották velem az idejüket, és a tudásukat.

Hogy mitől volt ez az alkalom más, mint az eddigiek? Először is, beköltöztünk a belvárosba. Másodszor pedig éppen attól, hogy egy ezoterikus stúdióban volt megtartva, olyan emberekkel, akik szintén gyakorolják az önismeret útját, figyelnek a megérzéseikre, intuíciójukra, így más szemszögből is megnéztük, és ráláttunk a dolgokra.

Cashflow társasjáték ezoterikusan

Mire gondolok itt? Amikor hoztak egy döntést, utólag kiderült, hogy ez a döntés jó volt e, vagy negatív, akkor mindig kérdéseket tettem fel.

– Milyen érzés volt akkor, amikor meghoztad ezt a döntést? – Hogy mire gondoltam? – Az, aki hallgat az intuíciójára, sokkal több jó döntést hoz az életben. Van, akivel tudatosítani kell, mit érzett akkor, s ha ezt megteszi, legközelebb már jobban megbízik a saját megérzéseiben. Pontosan ez az, amit szeretnék elérni minden hozzám látogatónál. Bízzon Önmagában, tudja, mikor dönt jól. Tudja, hogy tud jól dönteni. Higgye el magáról, hogy fontos, amit gondol, fontos, amit tesz, és jó, ha úgy dönt, ahogy. Hiszen ez a játék éppen a pénzügyi önismeretet fejleszti. Nagyon sokszor döntöttek pozitívan. Viszont olyan is előfordult, hogy amikor egy másfajta döntést akartak meghozni, és én még több kérdést tettem fel, hol a döntés mellett, hol ellene, hogy több oldalról vizsgálják meg a témát, hiszen az életben is így kell majd dönteniük a pénzügyeikről. Nagyon okosan közelítették meg a dolgokat mindannyian.

Lehet máshogyan is? Mindenkire rábízom ezt a döntést.

A játékot egy meglepetéssel zártuk, és megbeszéltük a következő találkozó időpontját.
Hogy miért jó, ha havonta újra próbára teszed a tudásodat?
Meglátod mennyit fejlődtél, mi az amit beültettél a hétköznapjaidba, mi az amiben még fejlődnöd érdemes.

Ezt a fejlődést egy ThetaHealing® konzultációval meg lehet gyorsítani. 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!