Cashflow® társasjáték a BŐSÉG játéka!

Czidor Mária
Spirituális Segítő Szakember
Cashflow® játék moderátor
Rendezvényszervező

Cashflow® társasjáték a BŐSÉGről!

Igen! Hiszen ezt a közösségi programot több félképpen alakíthatjuk: 

Az egyik ilyen nézőpont, amikor az üzletemberek, befektetők szemüvegén keresztül nézzük, tapasztaljuk, játsszuk a játékot. 
Erre a célra tervezte Robert Kiyosaki az amerikai multicsilliárdos ezt a formát, mint pénzügyi oktatójátékot. 

A másik szemlélet, amikor a spirituális világ törvényeit figyelembe véve tapasztaljuk, tanuljuk a pénz áramlását, ahogy jelen van az életünkben. Ilyenkor arra látunk rá, hogy kifelé megy a pénz az életünkből, vagy befelé jön a pénz az életünkbe, illetve hogy szórjuk a pénzt, vagy éppen meg van a Flow élmény ezzel kapcsolatban, amitől a pénz áramlik az életünkben, és mi biztonságban vagyunk ez által. 

A harmadik dolog amire még használhatjuk, hogy elkezdjük megfigyelni az emberi kapcsolatainkat általa, hogyan működtetjük az életünkben. Ez lehet egy párkapcsolat, egy barátság, rokoni kapcsolatok. Ilyenkor meglátjuk az elakadásokat, hogy azután változtassunk rajtuk. 

 

Cashflow® társasjáték a BŐSÉG játéka!

A program igazi win-win helyzetet teremt. Itt nem az a cél, hogy legyőzzük egymást! Inspiráló ötletekkel segítünk egymásnak, hogy mindenki eredményesebbé tegye a saját háztartását, üzleti ötletét, vállalkozását, életét.

Minél többször jössz vissza az alkalmakra, annál többet profitálsz a játékból. A valóságban is alkalmazhatod az itt elsajátított ismereteket, hogy sikerre hangold a háztartási költségvetésed, vagy a céged!

Itt garantált a jó hangulat,  a remek társaság, a sokrétű tapasztalatszerzés és a MEGOLDÁS-CENTRIKUS GONDOLKODÁS!!!

Ez egy Igazi KÖZÖSSÉG!

Vajon hogyan játsszuk úgy a játékot, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból?
Neked mi a fontos? A pénz mint gazdagság? A pénz mint a FLOW élmény, az igazi BŐSÉG megmutatója? A kapcsolatok tükre? 
Arra látsz rá, ami érdekel ezek közül! Hiszen amilyen szemüveget veszel fel a játék során, az az információ lesz benne a tarsolyodban. 

Cashflow® társasjáték a BŐSÉG játéka!

Hidd el, hogy IGEN!
Miért érdemes beletenni a programot az életünkbe? 
Általában minket embereket senki sem tanított meg arra, hogyan bánjunk a pénzünkkel. 
Vagyis a TV és a rádió is arról szól, vegyél fel kölcsönt. 
Vajon mire érdemes felvenni kölcsönt? Mire nem érdemes felvenni kölcsönt? A mai világban egyáltalán érdemes ezzel foglalkozni? 

Ugye milyen fontos kérdések ezek?

Hiszen amikor felveszünk egy kölcsönt, olyankor az életünkben egy bőséglyukat hozunk létre, és ez által elkezd negatív spirálba kerülni a pénzáramlása az életünkben. Ez éppen az a szitu, amikor elköltjük azt a pénzt, amit még meg sem kerestünk. Aztán nem értjük, miért nem alakulnak úgy a dolgaink, ahogyan szeretnénk. 
Pedig lehet, hogy csak havi 2.000-3.000Ft a törlesztés összege, mégis érdekes spirituális törvényeket indít el az életünkben.

Vajon van e kiút a hitelek tengeréből? 
Ha igen, akkor hogyan? 
Mi a különbség a jó hitel, és a rossz hitel között? Van e egyáltalán különbség? 

Mik a módszerek? 
Hogyan tovább?

Hogy gyűjtsek pénzt? 
Egyáltalán mi értelme a pénz gyűjtésnek? 

Ezekre is választ kaphatsz, amennyiben igényed van rá, a játék alkalmával. 

Cashflow® társasjáték a BŐSÉG játéka!

Az a munkád, amire mindig is vágytál? Keresel belőle pénzt? A pénzért csinálod, vagy azért, mert szereted? 
Vajon az a fontos, hogy pénzünk legyen, vagy hogy BŐSÉG legyen az életünkben? MI a különbség a kettő között? 
Választanunk kell e a BŐSÉG és a PÉNZ között? Mi erről a hitrendszered? 

Pénz, ház, autó, állás, munka, hivatás, család, párkapcsolat, egészség, önfejlesztés? 
Hiszen minden mindennel összefügg. Ez a játék pedig ezt meg is mutatja NEKED!

Mit jelent a BŐSÉG játéka? 

Az iskolában senki sem mutatta meg Neked, hogyan légy sikeres pénzügyileg?

A CashFlow® workshop társasjáték Megmutatja!

Neked sem tanították meg, hogyan legyél sikeres vállalkozó? 

Ez egy új gondolkodás! Itt lesznek rálátásaid! Ötletek! Új gondolatok! Új megközelítések!

Mit mutatnak meg az alkalmazotti környezetben? 

Az alkalmazotti környezetben azt mutatják meg, hogyan alkalmazkodjunk a környezetünkhöz: fogadjunk szót a tanárainknak, engedelmeskedjünk a szüleinknek, később pedig a főnökünknek… Hányszor hallottad, most nem mehetsz szabadságra?

Ez a megközelítés nem az önállóság és nem az üzletileg sikeres vállalkozók útja. Ez a mentalitás sokkal inkább az alkalmazottak útja, akik beletörődnek a szófogadásba. 

Itt pedig nem a levegőbe beszélek. 

Akkor, amikor a legutolsó munkahelyemen töltöttem a felmondási időmet, érdekes megtapasztalásaim voltak. Nem értettem, sok ember miért változott meg…

Aztán az egyik kedves kolléga ezt mondta amikor látta, hogy szomorú vagyok:

– Itt mindenkinek vannak álmai. Az egyik kolléga szeretne kerámiákat égetni. Ez az álma. A többieknek is vannak álmaik. A legtöbbünknek. Nekem az az álmom, hogy családi vállalkozásom legyen. De nem sokára itt a nyugdíj. Megvárom. Majd utána… Te felvállaltad az álmaidat! Ragyogsz! Boldog vagy! Nekem megmarad a 20 nap szabadság évente. Ekkor valósíthatom meg, az álmaimat. Te minden nap most már. Az emberek, irigyek. Szeretnék Ők is azt az életet élni, ami szabad, és boldog. De gyávák felvállalni. Mert kényelmes minden hónapban kapni a fizetést… Ezért olyanok, amilyenek Veled… 

Nagyon hálás vagyok ezekért az őszinte szavakért. 

Ha alkalmazott vagy, nem kockáztatsz, sokszor csak sodródsz az eseményekkel.
Még sem tanácsolom, hogy rögtön beleugorj az ismeretlen vállalkozó életbe, ha 20-30-40 éve csak alkalmazott voltál, és az a hitrendszered, hogy a havi rendszeres fizetés az a biztonságos!

Ebben az esetben azt tanácsolom, kezdd el átalakítani a hit-rendszereidet, ön fejleszteni magadat. Mind szakmailag, mind lelkileg. Hiszen ha a gazdag gondolkodást akarod megtanulni, a probléma megoldó gondolkodást, akkor mindenképpen edzened kell az agytekervényeidet, és tanulnod, hogyan kell jól csinálni! Ha ez megtörtént, akkor belevághatsz az új életedbe! Ehhez nyújt segítséget a Bőség klub és ez az interaktív játék! Hogy Bőségtudatosan gondolkodj! 

CASHFLOW® TÁRSASJÁTÉK A BŐSÉG JÁTÉKA?

Amikor eljössz egy ilyen játékra, hozod a saját kérdésedet, hogy éppen most milyen elakadásod van az életedben. Ezt egy bemutatkozó körben tesszük. Ezt követően mondom el, hogy Robert Kiyosaki hogyan tanítja a cashflow négyszögben való elhelyezkedésedet. Majd, a bevételek, kiadásokról, az eszközökről, és a forrásokról hallhatsz tájékoztatót. Hogyan működteti ezeket egy multicsilliárdos ember. Aztán elmondom, mire használtam én ezt a játékot, én is bemutatkozom. 

Mivel 35 évet töltöttem a pénzügyi pályán, több százezer embernek segítettem, akik különböző korúak, és tudásúak voltak, ezért a TE kérdésedre, nyelvedre lefordítva tudom átadni ezeket az információkat. Illetve a játék folyamán is ezt teszem. 

Ezt követi a játék bemutatása. 

Majd mindenki választ egy célt. Hiszen ha nincs célod, nincs miért meggazdagodnod, vagy máshogyan gondolkodnod az életedről. Te a célodat, a tényleges célodat már akkor elmondod, amikor elmondod, miért jöttél ma játszani. 

A játék folyamán a jelenlévő morfogenetikus mezőből lehívom az információkat. Ezt csak én tudom így csinálni, és az országban egyedül én tartom így az interaktív oktatójátékot. Ezért mindenki megkapja a maga válaszait a játék végére. Ismeretlen, és ismerős emberek is csapatként hagyják abba a játékot. 

Miután letelt az 5 óra, vagy valaki megnyerte a játékot, megkérlek mond el a tapasztalataidat, az AHA élményeidet. Ez egy visszacsatoló kör. Aki szeretne segíteni, és átadni a tapasztalatait, megtapasztalásait, arról videót készítünk. Feltesszük a weboldalra, és a Youtubera is. 

HOGYAN lépj túl a korlátaidon!

Míg ha alkalmazásban dolgozol, akkor mindig a körülmények (a főnök, a cég működése, a gazdasági helyzet alakulása, a versenytársak erősödése és gyengülése, stb.) határozzák meg az életedet. Soha nem dolgozol igazán csapatban, hiszen mindenki szeretne előrébb jutni a ranglétrán, hogy több fizetést kapjon. Ez a kiszolgáltatottság azonban senkinek sem jó: szorongóvá, stresszessé teszi az embereket, így sosem teljesedhet ki az életük. Hány hónapra elég az anyagi tartalékod? (Magyarországon nagyon sok család maximum 1 hétig, vagy egy hónapig tartana ki, ha katasztrófa ütne be a kereső személyében.) Ez éppen a korona idején volt észlelhető. 

Egy óriási szemléletváltásra, a pénzügyi gondolkodásod megújulására van szükséged ahhoz, hogy befektetővé válj és az életben áttörést jelentő sikereket érj el! Ráadásul nem a saját pénzed kockáztatásával, hanem játékpénzzel! 

Mit jelent ez?

Van akinek már egy alkalom is csodákat hoz az életébe. Viszont, ha rászánsz 5- 10 alkalmat arra, hogy fejleszd a megoldóképességedet, akkor olyan ötleteid lesznek, amivel ha saját lábadra állsz alkalmazotti lét helyett, vagy mellett, tele leszel ötletekkel, és azzal a gondolkodással:

Hogyan oldjam meg? Hogyan csináljam úgy, hogy működjön?

Nem feladod, hanem megoldod a dolgokat!

Ideje újratervezni mindent, amit a pénzről és a gazdagodásról, a Bőségről gondoltál!

Gyere el egy A CashFlow® workshop társasjátékkal alkalmakra, ahol kedves emberek csapatában megtudhatod, mit jelent a siker és a nyerő mentalitás! Ha pedig tetszett, és folyamatosan szeretnél fejlődni, akkor gyere el 5-10 alkalommal! Hiszen itt egy szakképzett moderátor segít abban, hogy folyamatosan fejlődj! Nem csak a pénz világában, hanem spirituális szinten is. 

Ez a mostani idő, pedig a korona miatt lehetőséget ad a gazdaságnak arra, hogy átalakuljanak a gazdagság és szegénység szereplői. 

Nem mersz kockáztatni?

Nem mersz új utakat kipróbálni az életedben?

Próbáld ki először, milyen az élet ha úgy játszol, ahogy gondolkodsz a való életben! 

A CashFlow® workshop társasjátékkal ezt itt megteheted.

Egy hónap múlva azt próbáld ki, mi lenne ha kockáztatnál? Milyen érzés lenne? Hová vezetne, ha máshogyan gondolkodnál? Ha fel mernéd vállalni egy olyan viselkedést, amit eddig sohasem mertél felvállalni. Meglátod új nézőpontokat ismersz meg! Új rálátásokat tapasztalsz meg! Így fejlődsz folyamatosan. Mind a pénzügyekben, mind a többi területen…

A CashFlow® társasjátékban betekintést nyersz az ÜZLETI INTELLIGENCIA működésébe is.

Itt kiderül, miért érdemes átlépni az alkalmazotti/egyéni vállalkozói oldalról a cégtulajdonosi, befektetői

oldalra! 

A játék során olyan embereket ismersz meg, akikkel még tovább élesítheted a baráti, vagy üzleti

sikerszemléleted!

Itt barátságok szövődnek, ismeretségek alakulnak ki. 

A Cashflow® társasjátékban mindig egy olyan csoport áll össze alkalmazottakból, üzletemberekből, vállalkozókból, barátokból, akik változtatni szeretnének. Ez a csapat méri össze a tudását, hogy együtt tanuljanak a játék pénzügyi sikereiből és kudarcaiból. A rendezvényeken hasonló érdeklődésű, nyerő gondolkodású emberekkel találkozol, akik értékes tapasztalatokkal ajándékoznak meg. Ha olyannal találkozol, aki negatívan gondolkodik, akkor Te leszel, aki segítesz Neki, tudtodon kívül, vagy tudatosan.

A játék közben, jó társaságban egyre többet tudsz meg a pénz áramlásáról, így a saját háztartásodban, vállalkozásodban már óriási rutinnal gondoskodhatsz a gyors növekedésről és a cashflowról! A pénz áramlásáról!

A játékban megtalálod a választ a legfontosabb üzleti kérdésekre:

Tudod mi a pénzügyi fejlődés alapja?
Miként tehetsz szert szilárd, stabil pénzügyi alapokra?
Hogyan irányíthatod a pénz áramlását? Mi módon érd el, hogy a pénz dolgozzon Neked, és ne Te dolgozz a pénznek?
Megfelelő formában el tudod indítani a vállalkozást? Mire fókuszálj jobban: a kiinduló termékedre vagy az üzletépítésre?
Személyiségfejlődés ami ahhoz kell, hogy pénzügyileg igazán sikeres lehess?
Miért jobb az anyagi függetlenség, mint az alkalmazotti lét? Lehet hogy jó egymás mellett csinálni? 
Miben különbözik egy cégtulajdonos gondolkodása egy alkalmazottétól?
Van olyan módszer amivel megtalálod a tehetséges szakembereket, akikre a távollétedben is bármikor rábízhatod a céget?
Hogyan hozza ki a vezető a legjobbat az embereiből?

Miről szól a pénzügyi játék?

Nagyon röviden: a játék rólad, a pénzügyeidről és a sikereidről szól. Arról, hogyan válj nyerő háztartásbelivé, befektetővé, vállalkozóvá vagy cégtulajdonossá. A CashFlow azt a pénzügyi intelligenciát tanítja meg Neked, amivel minden ötleted kirobbanóan sikeressé teheted!

A Monopolyban megtanultad, megtanulhatod,

melyik ingatlant/telket vedd meg, ám itt kicsit komolyabb a helyzet és a tét is sokkal jelentősebb: a saját háztartásodról, céged, vállalkozásod boldogulásáról, sikeres jövőjéről van szó.

Érdemes odafigyelni, mert ha ügyes és leleményes vagy, rövidesen a pénzről vallott szemléleted is újraértelmezed! A játékból kiderül, mibe fektess be, és hogyan gondolkodj gazdagként, melynek eredménye az anyagi bőség és a jólét. Viszont ha úgy érzed ne így élj!

Profi játékvezető és spirituális utazókból, vállalkozókból, pénzügyi szakemberekből álló játékosok gondoskodnak arról, hogy minél több területről kapj remek ötleteket! Gyorsabbá válik a gondolkodásod, a gyakorlással hatalmas üzleti rutinra teszel szert. Az itt elsajátított ismereteket az üzleti világban is alkalmazhatod, később pedig bármikor visszajöhetsz hozzánk, hogy új emberekkel ismerkedj meg és elmeséld, hogyan változtatta meg a Cash Flow az életed.

 

Cashflow® társasjáték a BŐSÉG játéka!

Tekintsük át mégegyszer: Hogyan zajlik a folyamat, miután megérkeztél?

Ihatsz teát, kávét, ehetsz nasit, amíg mindenki megérkezik. Ezt követi: 

A Bemutatkozó kör. 

A játékosok röviden bemutatkoznak és pár percben elmesélik, miért jöttek el (esetleg milyen üzleti-pénzügyi kérdésre keresnek választ). Érdemes néhány lényeges információt megosztani a többiekkel önmagadról és arról, miben vársz javulást a játék során, mert a játékostársaid így segíthetnek Neked a legtöbbet!

Bevezető.

Elmesélem Robert Kiyosaki (a Gazdag papa, szegény papa című könyv írójának, a CashFlow® játék kitalálójának) néhány gondolatát, a kifejezetten nektek szóló személyes üzleti ötletekkel fűszerezve.

A játék.

Mindenki bátran gondolkodjon hangosan, amikor rákerül a sor. Így segítesz a legtöbbet a játékostársaidnak a tanulásban és a fejlődésben. Ha kérdésed van tedd fel, ezáltal tanulsz Te is, és a Társaid is. Ekkor választ is kapsz a kérdésekre.

Amikor letelt az 5 óra, vagy  valaki már megnyerte a saját játékát, akkor egy megosztó kör van a játék végén, ahol mindenki elmondhatja ma milyen AHA élményekkel, információkkal lett gazdagabb. Így még több felismerés, jövőre szóló megoldás rálátása születik meg.

Végül az utolsó félórában egy pénzügyi meditációt tartok, amit otthon bármikor megismételhetsz.
Ha a csapat nem szeretne meditációt, akkor ettől eltekintünk.

Gyere, ismerkedj élő emberekkel, építs kapcsolatokat, és a tudásodat szerezd meg játékosan!

Vár az anyagi függetlenség és a Bőséges élet!

Játssz velünk mert a Cash Flow-val mindannyian nyerünk!

Élj! Változtass! Szeress!

Cashflow társasjáték

+ Pénzügyi Workshop + meditáció

A befektetés a 5 órás programra
Felnőtteknek: 6.999 Ft/ alkalom

A befektetés a 3 órás programra
Felnőtteknek: 4.999 Ft/ alkalom

Gyerekeknek: 3.999Ft/ alkalom

Lehetőséged van Ajándékkártya 5 órás 4.999Ft.
Valentin napra, születésnapra, névnapra, évfordulóra  Karácsonyra kiváló ajándék.

A játék helyszíne: Önfejlesztők Háza Közösségi Iroda és Terápiás Központ 
1066 Budapest Zichy Jenő utca 32. (térkép)

Jelentkezz a Cashflow® játékra