Boldog szeretettel teli karácsonyt!

2021. dec 23.

Boldog szeretettel teli karácsonyt!

Sokáig minden karácsonyt félve vártam. Évtizedekig nem tudtam, hogy az öröm, a váratlan ajándék, össze van kötve nálam a haraggal, a pénztelenséggel. Nem beszélve arról, hogy az ünnep, a megszületés, elhunyt bátyám emléke miatt össze volt kötve a halállal. Így ez a nap számomra a legnagyobb boldogság közepette is borzasztó lelkitraumákat jelentett. Ezt miután oldottuk a ThetaHealing® technikájával, egy teljesen más, tényleg örömteli, boldog életet adott Nekem. 

Boldog szeretettel teli karácsonyt!

Köszönöm sokatoknak, hogy igénybevettétek az Ajándékkártyákat, és ezzel is segítitek szeretteitek életét, hogy boldogabbak legyenek az Önismeret által, amit ezek a lehetőségek, alkalmak nyújtanak Nekik. 

Hiszen itt az idő, hogy megváltozzon a helyzet! Mit kaptak azok, akik ilyen kártyát kaptak? 

Egy új lehetőséget, Ajándékkártya formájában. Ez a társasjáték megváltoztathatja az egész pénzügyi életedet, és a szeretteid életét is. Egyáltalán el tudod képzelni, hogy a saját pénzed helyett játék pénzt kockáztass, és így mérd fel milyen ismereteid vannak a pénz világáról? 

Olvasd el a Cashflow társasjáték honlapon a hozzávalókat!

A Cashflow® társasjáték Ajándék, és a ThetaHealing® ajándék azért nagyon jó, mert hónapról hónapra rálátsz miben és hogyan fejlődtél a pénzügyek terén, úgy, hogy nem a saját pénzedet kockáztatod, hanem a játék vagyonodat, a játék munkádat. Miközben ezekkel ötletelsz, növekszik a kreativitásod, az önbizalmad a való életben. Megváltozik a pénzzel való kapcsolatod is, nem beszélve arról, hogy elkezdesz pozitívan gondolkodni a pénzzel kapcsolatos teendőidről is. Így megváltozik a viszonyotok, és elkezd máshogyan szerepet játszani a pénz, az anyagiak az életedben. Érdemes a második alkalomtól úgy játszani, mi lenne ha így gondolkodnék a pénzzel kapcsolatban, vagy úgy gondolkodnék a pénzzel kapcsolatban? Ha a két játék alkalom között fejleszted a pénzügyi intelligenciádat, akkor ez sikeres is lehet. Szóval mindent bele! Hajrá! Próbáld ki, hogy még több pénzed legyen a virtuális világban, hogyha a való világban alkalmazod, akkor már minden a legnagyobb rendben legyen!

Még hogyan lehet a pénzedet megtöbbszörözni? Ha eljössz egy ThétaHealing® kezelésre. Itt olyan blokkokat tudunk kioldani a technika segítségével, hogy akár a fizetésedet duplázhatod meg általa ha okos és ügyes vagy, akár a jövedelmedet többszörözheted meg így a való életben. 
Több kliensem is beszámolt ezekről a dolgokról.