Csakra harmonizálás

2017. okt 12.

Azok akik az ezoterikus utat választják, eljutnak arra a szintre is, hogy szeretnék, ha életük, testük harmonikusan működjön. Miért jó ez? Azok akiknek harmóniában van a testük, kevesebbet betegszenek meg, és jobban figyelnek magukra, a lelkükre, a testükre.

Ez pedig a Hosszú, EGÉSZséges,  FIATAL ÉLET titka. Fiatal, testben, lélekben.

Láttál már 60 éves embereket, akik negyvenesnek néztek ki? Neked is elérhető ez az életforma, ez a külső megjelenés!

 

Siess jelentkezz, már csak egy pár időpontom van.

Biztosan Te is hallottál róla, hogy több országban már használják orvosdiagnosztikai módszerként az aura, és a csakrák elemzését. Hiszen bizonyított tény, ha a csakrákkal baj van, akkor a test követi elváltozás formájában. Ha a csakrák pozitív állapotban vannak, akkor az EGÉSZség is kiszámítható a jövő szempontjából.

Ha elmész valakihez egy csakra harmonizálásra, akkor rendszeresen segíthet abban, hogy egészségesen éld a mindennapjaidat.

Ebben segítek Neked, hiszen jómagam is végzek Csakraharmonizálást. Így abban is tudok segíteni, hogy jobban, boldogabban éld a mindennapjaidat, és beinduljanak az energiák az életedben.

A gyakorlat során átérzed amikor eggyé  válsz a mindenséggel, megtisztul a test, és a lélek, a szellem. A blokkok feloldódnak, nyugodtabb leszel, és beindulnak a pozitív energiák az életedben. Beindul a pénz, a munka, a párkapcsolat, a családi, baráti kapcsolatok, és az EGÉSZség is.

Siess jelentkezz, már csak egy pár időpontom van.