Beszámoló két konzultáció után

2021. okt 19.

Beszámoló két konzultáció után:

Van hogy már egy konzultáció is elegendő a kliens életének gyökeres változásához. Nyáron ez két alkalom után történt meg.
Itt van egy kedves ügyfelem visszajelzése, kérésére névtelenül:

“Nagyon-nagyon sokat segítettél nekem, nem hiába hívott annyira a személyed 🙂
Sokat javult a helyzetem a munkahelyen, egészen máshogy viszonyulok és viszonyulnak, kaptam sok dícséretet és fizetés emelést.”
“… fiam újra egyetemista lesz (levelezőn), DE 4 órában dolgozhat tovább a kávézóban suli mellett is, megszerették-megszerette és nagyon elégedett mindkét fél.  Holnap 2 hónapot dolgozik – kihelyezettként – a kávézóban majd az egyetemvárosban. Szóval alakul a molekula.
Végtelenül hálás vagyok ezekért Neked 🙂 “

Beszámoló két konzultáció után:

Van amikor egy konzultáció is elég ahhoz, hogy ilyen csodák történjenek. A fent írt kliensemnek két alkalomra volt szüksége. Viszont olyan pozitív dolgokat élt meg az életében, hogy úgy döntött, ez a két alkalom elég neki ahhoz, hogy az életét úgy élje, ahogyan szeretné.

Természetesen amikor valaki évek óta küszködik olyan dolgokkal, amire nem talált megoldást, akkor van hogy ennél több alkalomra jön el hozzám. Ezek főleg olyan dolgok, amikor krónikus jellegű a probléma, és több szempontból kell ránézni a forrásemlékekre. Ilyenkor is egy idő után egyre ritkábban kell velem találkoznia, akár online, akár személyes találkozóról van szó.

Nekik találtam ki a bérlet lehetőséget. 

Így nekik is kedvezőbb, és már mind a ketten tudjuk, hogy hosszabb távra tervezzünk. Ilyenkor megvan, hogy a hét melyik napján, hány órakkor találkozunk legközelebb. Így Ő is számíthat a megbízhatóságra, és rendszerességre, és én is. 

Hiszen arra törekszem, hogy nyer- nyer kapcsolatok alakuljanak ki közöttünk. Tiszteletben, megbecsültségben, szeretetben. 
A spiritualitás világában mindig nagyon fontos, hogy szeretetből szeretetben dolgozzunk. A ThetaHealing® konzultációk során én a Feltétel Nélküli Szeretet energiájában tartózkodom a kliensemmel együtt. Ilyenkor hitrendszer cserék, és érzésminta cserék történnek, aminek jó magam a tanusítójaként vagyok jelen. A dolgokat nem én csinálom, hanem a Teremtő. Ezzel az energiával sokszor csodák történtek eddig is már nagyon sokmindenkivel, aki nálam járt. 

Amikor még kezdő voltam, sokszor az 5- ös sík, a Sámánok és Próféták energiájával dolgoztam, mert nem tudtam olyan mély tudatállapotot létrehozni, mint ma már, amikor 7 éve használom ezt a technikát. 

Ha Te is szeretnél fejlődni, változni, és változtatni az életeden, akkor itt van a lehetőség. 

Jelentkezz bátran!

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!