Békaliliom- a kommunikáció virága

2021. aug 26.

Békaliliom- a kommunikáció virága

Hogy miért a kommunikáció virága? Ha fáj a torkod, akkor erre van szükséged. Ha nem tudod magad kifejezni, félsz beszélni, akkor is. Mit tudunk még rólad, ha az alkati szered a Békaliliom? Valószínű, hogy magányos vagy és az is lehet, hogy éppen Vízöntő a horoszkópod. Ha szeretnél kapcsolatokat építeni, de nem kenyered a beszéd, erre lehet szükséged. Ez annak az értékesítőnek, annak a vállalkozónak, is a virága, aki szeretné jól kifejezni magát. A homlokodnak egy bizonyos része mutathatja meg, ha erre a virágra van szükséged. Persze nem mindenesetben. Kimért lehetsz, és távolságtartó.

Ha panaszkodsz hát, nyak,és ízületi fájdalmakra, hiányzik benned a spontaneitás, mégis mindig büszke vagy és lehetsz gőgös is, ez a Te virágod. Mégis csendes, nyugodt ember vagy, aki szereti egyedül megoldani a problémáit. Fő jelszavad: “Élni és élni hagyni!”

Pozitív állapotban elégedett vagy önmagaddal, könnyen teremtesz új kapcsolatokat, és egyedül is szívesen vagy. Fel mered vállalni, hogy a saját életedet éljed.

 

 

A kiutat úgy találod meg, ha kedves vagy más emberekkel, és felébreszted magadban a boldogság megtalálásának érzését célként. Így ha másokkal egyenlőnek érzed Önmagad, akkor már jó úton jársz.

Mikor használtam én a Kommunikáció virágát, a Békaliliomot? 

Volt időszak az életemben, amikor ügyfelekkel kellett folyamatosan kommunikálnom, és félelemmel töltött el ez a feladat. Nem csak hogy így éreztem magam, hanem a szívem a torkomban dobogott, és sokszor berkedtem, fájt a torkom, vagy lebénultam, és alig tudtam megszólalni is. Mintha vizsgán kellene beszélni. Azok az ismerőseim, akik pszichológiával is foglalkoztak, a foglalkozásomat úgy hívták, “ez lélekgyilkos foglalkozás.” Nem így éltem meg. Úgy voltam vele, ezzel a feladattal is megküzdök, és túlteszem magam rajta. Ezért kezdtem el szedni a kommunikáció virágát. Majd megoldódott ez a problémám. Később, és azóta is, simán ismerkedem vállalkozói közösségekben, vagy olyan alkalmakkor, amikor az egyik feladat az ismerkedés. 

Legközelebb a Vörösvirágú vagdgesztenyéről, a mások iránti aggódás virágáról lesz szó.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!