Barátság

2023. ápr 1.

Kattints a képre a videóért!

Barátság

Miből áll a barátság?
Sokan vagytok fiatalok, és idősebbek is, akik magányosan töltitek a napjaitokat. Elhatároztam, én nem leszek ilyen. 55 éves vagyok, és rendszeresen találkozom huszon harmincéves fiatalokkal, akikkel tudok kapcsolódni. 

Hogyan kezdtem? Gyermekként leolvastam a csoporttársaimat kéretlenül, és nekik ez akkora trauma volt, hogy nem barátkoztak velem. De nem tanultam belőle, és később sem voltak barátaim. Mindig magányos farkasként éltem az életem. Igaz, párkapcsolatom volt. De nem csak erre vágytam.

Őszinte kapcsolódásokra vágytam, ahol megmutathatom magamat, és úgy is befogadnak. Amikor 2016- ban elköltöztem, munkát váltottam, és lezártam a párkapcsolatomat, nagyon mély gyászt éltem meg. Minden régi kapcsolat eltűnt körülöttem, és csak a család maradt. Azok az emberek, akik szerettek, mellettem voltak, de én ne beszéljek azokról a dolgokról, amik bennem vannak, amit én csinálok a spirituális életemben. Nagyon nehéz volt. 

Aztán egy családtagomnak köszönhetően, aki meghívott az Önfejlesztők Háza Szeretetközösségébe, elkezdett kinyílni a világ. Lettek barátaim. Peter Jonesnak köszönhetően bekerültem a Szelenit Spirituális közösségbe, ahol megismertem Bereck Krisztinát. Az ő csoportjában voltam lent tegnap Cegléden, és ismertem meg az új barátaimat. 

A Szelenit központnak köszönhetően idén eljutok az Everness fesztiválra is, ahova hatalmas vágyam volt, hogy mehessek ne csak mint önkéntes, hanem mint olyan résztvevő, aki tartja is az előadásokat,  
2018- ban, 2018- ben ezen a fesztiválon önkénteskedtem, és lett onnan is két barátnőm, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Ők Judit, és Edit. Nagyon szeretnjük egymást velük is. 

Ma már tudom- van élet 50 fölött is még akkor is, ha körülötted minden összeomlott, megváltozott, mert az élet küldi a barátokat. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!