Az Új Cashflow Workshop

2022. okt 9.

Az Új Cashflow Workshop

Szeptemberben új utakra eveztünk a Cashflow Workshopok alkalmával. Nem csak a helyszín lett érdekesebb, hanem új tapasztalatokat is szereztem az elmúlt időszakban, új tudást, és ezért ezeket is átadom. Ebben a hónapban négyen voltak jelen a Workshoppon. Két pénzügyes, egy kevésbé jártas ember a pénzügyekben, és a kisunokám. Nem elég elég korán kezdeni. 

Robert Kiyosaki és Majkl a barátja 9 évesen kezdték el tanulni hogyan legyenek vállalkozók. Nem sokára már alkalmazottjuk is volt, aki a munka dandárját végezte. Ő volt az alkalmazott, egy kislány. 

De most nem erről akarok írni. Ezen a Worshopon megtanítom a pénzügyi alapokat, és a csapatjátékot is. Blokkokat oldok közben. 

Ha pedig a pároddal jössz, kiderül a játék folyamán, hogyan értitek meg egymást a pénzügyekben, és egyéb helyzetekben is. 

A játék végén van egy megosztókör, ahol mindenki elmondhatja amit aktuálisan tanult ebből az alkalomból. Mint utolsó én is elmondom, kinél mit láttam, ha már a játék közben nem kerítettünk erre sort. 

Sajnos a pénzügyi intelligenciát nem tanítják az iskolákban, és e miatt nagyon sokan vannak, akik rosszkor fektetnek be, és ezért sok sok pénzüket elveszítik. Ez történt velem is, amikor befektettem 2006- ban, és 2016- ban kb. az 1/4- t kaptam meg. Ez a társasjáték indított el azon az úton, hogy segítsek embereket, hogy ők ne essenek bele ebbe a hibába.