Az öltözködésünk titkai mit üzennek nekünk?

2019. szept 12.

Az öltözködésünk titkai mit üzennek nekünk?

Vajon milyen titkokat rejt az öltözködésünk, és mit üzen nekünk, mi az, amit őseink ösztönösen tudtak, mi pedig elfelejtettük ezeket a titkokat? Bevezettük a fekete öltönyt, a fehér inggel, és közben feszengünk, és nem érezzük jól magunkat. 
Amikor azokban a szinekben vagyunk, amikben szeretünk lenni, védjük vele nem csak a csakránkat, hanem a lelkünket, és a testünket is. 
Pedig ha tudnánk, hogy 

a gyökér csakra

a piros színt testesíti meg. Ami a föld színe. Mennyire tudunk a föld középpontjával együttműködni, harmonizálni? Az anyaggal, a pénzzel való kapcsolatot jelenti. A földanyával, és a saját anyánkkal lévő kapcsolatot jelenti. 

A szex csakrát

a narancssárga színt képviseli. Amiben még mindig ott a piros szín, és az anyukánkkal való kapcsolat. És még ezeket is képviseli a szex csakra.Ahogy a sárga szín is ott van a narancssárgában, ami már a köldök csakra színe. 
Már a sárga szín is megjelenik itt. Ha nem működik rendesen ez a csakrád, akkor valami baj van a szexualitásoddal, és a pénzhez való kapcsolatoddal is. Illetve az önmegvalósítással. 

A köldök csakra,

amire sokan azt mondják az írigység színe, az a napsárga szín. Ez az akarat megtestesítője. Vajon miért fáj a gyomrod? Nem harcolod ki magadnak ami a tied? Hagyod magad mindig félrelökni? Hagyod, hogy mások legyenek helyetted azok akik learatják a babérokat? Mikor vettél fel utoljára napsárga sálat, övet, pólót, vagy blúzt, inget?
Ahogy megyünk fölfelé, úgy változnak a színek. Hiszen a zöld, ami a növények, és a fák lombkoronájának is a színe, az a szív csakra, azaz a szeretet jelképe. Vajon miért van szívritmuszavarod? Volt már szívinfarktusod? Hogyan tudod szeretni a környezetedben az embereket? Meg tudsz bocsátani? Hogyan tudod szeretni saját magadat? Mikor hordasz zöld pólót, vagy blúzt?
Majd ezt követi a kék szín, ami 

a torok csakra

színe. Nem tudjuk miért fáj a torkunk? Miért rekedtünk be? Talán valamit nem merünk kimondani, és ez az egyetlen probléma. A szervezet pedig így reagál. Nem gyógyszerre lenne szükségünk, csak arra, hogy elmondjuk ami bennünk van, és felvállaljuk magunkat. Ezt segíthetjük a világoskék kővel, ami segít a torok csakrának a helyes működésben. 
Ha már valamennyi csakránkat kinyitottuk, csak akkor jöhet

a harmadikszem csakra

megnyitása. Ez nagyon fontos. Az ibolya színű csakrát csak azoknak szabad megnyitni, akiknek a többi csakrája már jól működik. Ellenkező esetben hatalmas bonyodalmakhoz vezethet az illető életében ennek a csakrának a megnyitása. Miért? Egyszerűen azért, mert még nem volt rá felkészülve. Ilyenkor különböző mentális problémák léphetnek fel az emberben. Ez az ibolyakék szín. Az intuíció szine. 
Itt a fényképen látszik, hogy a táncos lány a fején hord egy olyan “süveget”, ami segíti a korona csakrát abban, hogy nap apával, az Univerzummal, vagy a Teremtővel kapcsolódjon. Ez a fény a gyöngyházfényhez hasonlatos. Lótusz virággal is szokták helyettesíteni. Amikor ez

a korona csakra

is megnyílik, akkor vesszük fel teljesen az Univerzummal a kapcsolatot. Ez egy felsőbb szint, amit kevesek tudnak elérni. Igaz egyre többen és többen vagyunk, akiknek ez sikerül. Az ilyen fejfedők ennek a segítésére lettek kitalálva.

Mikor melyik csakráddal van problémád?

Amelyik csakráddal probléma van, azokat a színeket is kellene hordanod ahhoz, hogy hamarabb meggyógyulj. De a színeket nem csak hordhatod, hanem meg is eheted, így könnyítve meg a gyógyulásodat. Segíthetnek még a következő oldalak is Neked ebben a témában: Piros szín, narancssárga, sárga, zöld, világoskék, középképkék, violakék szín. Ha szeretnél felkereshetsz, és ThetaHealinggel is segítjük a probléma rendeződését. Időpont egyeztetés alapján dolgozok, így olyan időpontot tudunk választani, ami Neked is, és Nekem is megfelelő. 

A következő részben folytatom a szürke, kék, zöld színekkel. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!