Az öltözködésünk titkai mit üzennek nekünk II.rész

2019. szept 15.

Videó a képre kattintva elérhető

Az öltözködésünk titkai mit üzennek nekünk?

Az öltözködésünk titkaiba nem csak az tartozik bele, hogy melyik csakránk milyen színű, és melyik csakránkat kell erősíteni, hanem az is, milyen anyagokat használunk az öltözködésünkhöz. Régen nem voltak műszálas anyagok. A pamut, a len, a gyapjú, és a bőr alapú anyagokat használták az emberek. Vagyis csak a természetes anyagokat. Mi lenne, ha most is olyan ruhákat használnál csak, ami számodra nem mérgező? Szabály: “Azt vedd magadra, amit ha megennél, akkor sem lenne számodra mérgező.” 

Mire jók a különböző anyagokból készült ruhadarabok? 

Az állat bőre, szőrméje megvédte a gazdáját a hidegtől. Ha pedig nyáron kifordították, akkor a melegtől. Innen van a mondás is: “Kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda.” 
A selyemhernyók által termelt selyemszál is természetes anyag. A gyapjú, kender, len, gyapot.  Ezek mind élő anyagok. Ezekből az élő anyagokból sokszor krémeket készítenek, ami a bőrön át felszívódva gyógyító hatással rendelkeznek.
A kendernek a virága nedve, gyantája hallucinogén anyagot tartalmaz. Viszont a magját, ha megpirítják, olyan vajat kapunk, ami nem tartalmaz állati fehérjét, és koleszterint sem, ezen kívül fiatalító anyag van benne. A kendermag- püré 6 hónapig eltartható.

Csakráink

elektromágneses erővel működnek. Amikor műszálas ruhát hordunk, akkor képtelenek helyesen működni ezek a fontos rendszerek. Az elektromos ruha mentén kis gócok keletkeznek, ami által megszűnnek a csakrák rendezett működései.

Miből áll az ember? Csak a testéből? Vagy másból is? 

Az ember három fő részből áll: Szellemből, lélekből, és testből. Amikor teremtünk, először ez gondolati szinten jelenik meg az életünkben. Ugyan úgy, ahogy először a házat gondolatban meg kell tervezni, aztán papírra vetni, és végül megvalósítani a fizikai síkon, azaz a gyakorlatban. Ugyan így teremtik meg a gondolataink a mi életünkben is a dolgokat.
Először megszületik a gondolat, aztán ha leírod, akkor energiát adsz neki, és segíted, hogy a fizikai világban megvalósuljon. Ezért nagyon fontos, hogy a terveidet, amik gondolatban feljönnek, leírd, papírra vesd. Ezután pedig jön az, hogy a gyakorlatban megvalósítod.
Őseink tudták ezt, és a falra rajzolták a barlangokban, hogyan ejtik el a vadat. Azután pedig meg is tették, különben éhen maradtak volna.

Hogyan kövessük nyomon, hogy mit csinálunk az életünkkel? 

Ma ezt úgy nevezzük, letette az engramjait a papírra, és amikor megtörtént az a dolog, akkor újra tedd rá az engramjaidat sorkiemelővel. Mondván: Ez már megvalósult.
Az ősember ezt úgy valósította meg, hogy barlang rajzokat készített, amikor pedig elejtette a vadat, és megette, örömtáncot lejtett. 
Ha pedig természetes anyagokban fogsz járni, meglátod egyre kellemesebb lesz az életed, és jobb lesz a közérzeted is.

Miért nem jó a mások által használt ruha, tárgy? 

Azért kell mindig csak új ruhában járni, és nem más által levetett ruhát, mert az a másik rátette az engramjait arra a ruhára, és nem a Te energetikád van a ruhán, hanem másé. Ezért soha se vegyél használt ruhát. Válogasd meg milyen anyagú ruhákat veszel, és azt is hol veszed. Inkább legyen kevesebb ruhád, de újak, mint több és használtak. Ezzel elkerülheted, hogy más energiája belekerüljön a szervezetedbe, az aurádba.

Ha pedig mégis úgy döntesz, hogy az életedbe folyamatosan beengeded a használt dolgokat, akkor gyere el hozzám egy aura tisztításra, amikor is ránézünk a tárgyaidra, és megtisztítjuk azokat is, az otthonoddal együtt. Lejjebb tudsz jelentkezni. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!