Az intuíció virága a Kékgyökér?

2020. márc 25.

 

Az intuíció virága a Kékgyökér?

Ha ikrek a horoszkópod, vagy nem jó az intuíciód, akkor ezt a virágot éppen Neked találták ki. Miért? Elsőként a bizonytalanság ami jellemző Rád? No nem két valami között nem tudsz dönteni, hanem halogatod a döntéseidet. Bár nagyon sokat tanultál, mégis úgy gondolod, hogy nincs itt az ideje annak, hogy döntést hozzál. Latolgatod, hogy elkezd azt a valamit, amit már réges-régen elkezdhettél volna akkor, ha bízol Önmagadban, az intuíciódban. Másokat találsz meg, hogy jó tanácsot adjanak Neked. Önbizalomhiányban, és bizonytalansággal küzdesz, amikor negatív Kékgyökér állapotban vagy. Ha folyton változtatod a véleményedet az nem azért van, mert megbízhatatlan vagy, hanem azért, mert nem mersz határozott döntést hozni.  

Ha ideges vagy, kimerült, és az erő hiánya is jellemezhet Téged. A belső bizonytalanságod megmutatkozhat a járásodban, a testtartásodban, sőt a hangodban is. 

Amikor 2012- ben ezt a virágot kezdtem szedni, engem is ezek a tünetek jellemeztek. Egyáltalán nem hallgattam az intuíciómra, és a siker mindennél fontosabb volt. Vagyis azok az emberek, akiknek segítettem az életében, azok fontosak voltak számomra, de a családomat, a párkapcsolatomat, az egészségemet folyamatosan háttérbe szorítottam, és nem hallgattam a megérzéseimre sem. Még szerencse, hogy ez a virág észhez térített. Hiszen amikor pozitív állapotba kerültem, akkor már nem a sikereimet néztem, hanem a családom kezdett előtérbe kerülni. A gyermekeim, és később az unokáim is. A párkapcsolatom viszont már nem. 

Hiszen amikor pozitív állapotba kerülsz,

mert ez a virág a Neked való, akkor biztossá válsz a döntéseidben, amiket előtte alaposan előkészítettél. Tudod mi a helyes, mi a helytelen, és könnyen, spontán hozod meg a jó döntéseidet. Képes vagy előre meglátni a dolgokat, ezért pozitív döntésekre is képes vagy. A világot már nem érzed fenyegetőnek, hanem az önmagadba vetett hit által akkora bölcsességre tettél szert, hogy ezeket képes vagy nemes célokra fordítani. 

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?