Az Evernesz fesztiválról haza utazás

2021. nov 16.

Utazás hazafelé az Evernesz fesztivál előzetesről

Szikrázott a nap még délután 6 órakkor is, amikor elindultunk Alsóörsről az Everness fesztivál önkéntesek csapatépítőnapján. András vezetett, a másik fiatal nőt, aki kozmetikus volt, Áginak hívták. Vidáman csacsogtak hátul az autóban a másik két nővel együtt, míg nekem meghagyták az anyósülés helyet. 

András többnyire hallgatott, Ági beszélt sokat. Azután ő is csöndben maradt, és átadtuk magunkat a sebességnek, a táj szépségének. Ezenkívül a zene halk hangjának, ami megnyugtató dallamokat hallatott, hol hegedű hangját szólította meg, hogy élvezzük a hangját, majd később egy nő énekelt szintén. Halkan, lágyan, mint egy ezoterikus dallamot átadva a hallgatóságnak. 

Előkerült később az hogy ezen a napon, 2019.05.18.- án tízmilliószoros nap van. Ekkor ezt mondtam a többieknek. És ez nem csak nekik szól, hanem mindenkinek. Minden tízmilliószoros napra vonatkozik, nem csak erre a maira. 

Mi vonatkozik a Tízmilliószoros napokra? 

Amikor tízmilliószoros nap van, akkor le kell írjad a terveidet. Egész nap érdemes pozitív dolgokat tenni, pozitív dolgokat mondani. Majd leírni a terveidet, meditációban újra elmondani azokat. Amikor leírod a terveidet, akkor leteszed az engramjaidat. Majd ha bár mi megvalósul belőle, akkor érdemes sorkiemelővel áthúzni, mert ekkor újra leteszed az engramjaidat, és ezzel még jobban elkezded megvalósítani a többi tervedet is. Ezt tettem 2015. juniusában, amikor volt a tíz milliószoros nap. Rá egy évre ott hagytam a munkámat, és elkezdtem ThetaHealinggel, és Cashflow társasjátékkal foglalkozni. Jó volt, és érdekes. Megvalósítottam egy év alatt az álmaimat. 

Ezeket a szavakat a következő beszélgetés követte: 

– Mennyi ideig tart egy Theta kezelés? – Kérdezte meg András.
– Attól függ. Van akinek 20 perc, van akinek egy óra, van akinek másfél óra.
-Mitől függ?
– Attól függ, hogy mennyire jó a kapcsolatunk, mennyire bízik meg bennem a másik, vagy mennyire szeretne rálátni a problémára.
– Velem is Thétáznál?
– Persze. 
– Mi az a Cashflow társasjáték amiről beszéltél, és mire jó az? – kérdezte Ági, aki a kozmetikus volt. 
– A Cashflow társasjátékot Robert Kiyosaki találta ki, aki egy amerikai multicsilliárdos, és aki a Gazdag papa szegény papa könyvet is megírta.

Miért írta meg? 

Gyakorlatilag azért írta meg, mert nektek már annyi nyugdíjatok sem lesz, mint a mostani nyugdíjasoknak. Méghozzá azért nem, mert a társadalom öregszik, és a fiatalok egyre több idős embert tartanak el. Ez nem csak Magyarországra, hanem Amerikára, és Európára is igaz. Magyarországon még azzal van megspékelve, hogy sokan nincsenek bejelentve, vagy minimálbérrel, négy órában vannak bejelentve, és ezért nem fizetnek nyugdíj hozzájárulást, ami nagyon rosszat tesz a felosztó- kirovó redszerben működő nyugdíjaknak. Ezért kell olyan befektetéseket csinálni, mint az ingatlan, ahol ingatlan bérbeadásból származik passzív jövedelem, vagy a könyv kiadás, cd kiadás, ahol szintén van passzív jövedelem. A játék arra tanít, hogy a saját pénzed kockáztatása nélkül interaktív módon tanuld meg hogyan lehet passzív jövedelemre szert tenni, vagy pénzeket megtakarítani. 
– Elhozod a játékot az Everness Fesztiválra? – Kérdezték tőlem – Hányan lehet vele játszani?
– Hatan lehet vele játszani. Persze elhozom, ha jöhetek Veletek telekocsival. Különben nem akarom cipelni.  
– Persze. Megbeszéltük.
Azután már ott is voltunk a Blahán, ahol elbúcsúztunk, kiszálltam az autóból, ők pedig tovább illantak a nagy bordó kocsival…  

Ez történt úton hazafelé az Everness Fesztivál előzetesről. 

 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!