Az első távmunkám Agykontrollal

2021. júl 10.

Az első távmunkám Agykontrollal

1991- ben végeztem el az Agykontroll alaptanfolyamot. Mély megdöbbenés volt Nekem, amikor a negyedik napon távgyógyításban megláttam egy hölgy méhében egy szőrös sok karú állatot. Akkor azt is elmondta az a társam, akivel alfában kellett dolgoznom, hogy valóban volt méh polipja a hölgynek, és megműtötték ezzel a betegséggel még régebben. Ez volt életem első távmunkája. Akkor még nagyon fiatal voltam, és mélyen megdöbbentett a felismerés, hogy mi emberek mikre vagyunk képesek.

Az első távmunkám Agykontrollal

Ma is megnézem azokat az embereket, akikkel dolgozom, de ma már másik technikával dolgozom. Hogy miért teszem ezt? Amikor elfogott a depresszió betegsége, az orvosom óva intett ettől az alfa állapottól. Így elkezdtem keresni, kutatni azt az ezoterikus formát, amit használhatok, és amivel segíthetem más emberek egészségét. Ma már a ThetaHealinget is használom arra, hogy segítsek ismerőseimnek, barátaimnak, de ezt most már a vállalkozásomban használom. Mindig szerettem volna az embereknek segíteni, és most ezt teszem. Igaz csak másodállásban, mint vállalkozó. Mire nyugdíjas éveimbe érek, szeretném ebből a munkából fenntartani magam. Nem csak azért mert kevés nyugdíjra számítok, hanem azért is, mert nem az az ember vagyok, aki hazamegy és ül a sorozatokat nézve. Továbbra is képzem magam, hogy még több embertársamnak tudjak segíteni.

Ma már tudom, hogy ezeket a csodákat NEM MI tesszük. MI csupán közvetítjük ezeket a pozitív energiát. 
Megkérdezés nélkül, és a tudta nélkül senkinek sem szabad segíteni, mert azzal a saját Szabad Akaratát sértjük meg. 
Ez olyan, mintha egy vak embert átvezetnél az úton, amikor Ő nem tud róla, vagy nem akarja.

Hogy hogyan dolgozom most már? 

A ThetaHealing technikáját használom, ami jóval mélyebb meditációs folyamat, mint az Agykontroll. Ráadásul ma már az Agykontroll egy vallás. Mivel nem ez a vallásom, ezért nem is probléma, hogy nem tartozom ebbe a csoportba. 
Hiszen a ThetaHealingre is akarták, hogy vallás legyen, de Vianna Stibál azt mondta: Ez nem vallás, így bárki használhatja vallási hovatartozás nélkül is. 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!