Az első kirándulás a Gellérthegy volt

2020. szept 11.

Az első kirándulás a Gellérthegy volt

Mint írtam a Merzsemocsárnál tett túránkon, elhatároztuk, hogy tartunk kirándulásokat, és túrákat. Ez a nap volt az első ilyen kirándulás. Nem szerveztem még ilyet. Ezért csodálatosnak tartottam, hogy négyen voltunk, és egy kutyus. Aranyos picike kis jószág volt. Már hallgatott a nevére a zsemleszínű kis gombolyag. Hosszú szőre volt, és aranyos, ahogy össze- vissza szaladgált. Még sem volt láb alatt. A nagyobb kutyusokat sem ugatta meg, de nem is félt tőlük.

A nap még sütött, amikor délután 14.00- kor találkoztunk és elindultunk négyen, plusz egy kutyus a Gellérthegy lábától. 

Érdekes volt a hegy aljánál a találkozó. Volt aki nem küldte el előre az összeget, így a helyszínen állítottam ki a számlát, és küldtem el online. Hiszen most már az online számlázó program össze van kötve az adóhatósággal, és így rögtön minden tiszta. 

Van egy mondás: 

“Adjuk meg a császárnak ami a császáré, a királynak, ami a királyé.” 

Még nem értünk fel teljesen a csúcsra, és elkezdett szemerkélni az eső. Hárman kiránduláshoz készültünk, de az egyik hölgy a kutyusával, ő nem annyira. Volt nála ernyő, és  egy vállkendő, de a nagyobb esőzésre nem volt felkészülve. Innen, születésnapi vacsorára ment. 

Alig hogy felértünk a Szabadság szoborhoz, elkezdett sűrűn esni az eső. Mi felvettük az esőkabátunkat, és megindultunk a kereskedelmi bódék felé. Egyik sem volt nyitva. Így a kis eresz részéhez álltunk be, és ott beszélgettünk. Bemutatkoztunk egymásnak, így volt időnk megismerkedni. 

Az első kirándulás a Gellérthegy volt

A születésnapi zsúros hölgy elindult a kutyusával, nem ért rá. Így nem várta meg, hogy elcsendesedjen az eső. 
Mi megvártuk. Ekkor tartottam meg a meditációt. Ugyan nem mélyültünk el a meditációban, de jól éreztük magunkat együtt. 
A kutyás hölgynek megígértem, hogy este direkt miatta megtartom a telehold meditációt a Facebookon este kilenckor. Így is tettem. Ő pedig otthonról nézte a meditációt, és közben csinálta. 

Így oldottuk meg a manifesztációs meditációt azzal, aki lemaradt a Gellérthegyen. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!