Az élet szép is lehet

2019. okt 27.

Az élet szép is lehet

Vajon miért lehet szép az életünk?
Sokan gondolnak a rossz dolgokra az életükben, a múltjukban. Közben félnek, hogy a jövőben is rossz dolgok fognak megjelenni az életükben. Elkeseredve panaszkodnak hogy milyen keveset keresnek, vagy keres a párjuk. Közben pedig észre sem veszik, hogy mindenük megvan mindennap, amit szeretnének beengedni az életükbe. 

Mindennap esznek, elmennek dolgozni, fürödnek. Mindennap cigiznek sokan, és nem gondolnak bele, mennyi mindent tehetnének helyette. Nem gondolnak arra, hogy havi 40.000Ft- ot költenek cigarettára, és sajnálják a minőségi ételre a pénzt. Pedig megtehetnék sokan. Akkor amikor már nem dohányoznak, van pénzük paprikára, paradicsomra, egyéb gyümölcsre is. És kirándulásokra. Próbáltál már sokat kirándulni? Vagy Neked mi a hobbyd? Mivel szereted eltölteni az időt? TV-t nézel? Attól jobban érzed magad, vagy rosszabbul? Bele gondoltál már ebbe? Echart Tolle A most hatalma című könyvében a jelen szépségeiről ír. A videói is erről szólnak. 

Na nehogy már jól legyen! Mert ha túl jó lenne, akkor utána biztosan rossz következik, s ezért ne legyen jó se.

Az élet szép is lehet

Méghozzá a nélkül lehet szép az élet, hogy állandó harcokat kellene megélnünk azokkal az emberekkel, akiket legjobban szeretünk. Erre hívtam fel már máskor is a figyelmet. Nem kell folyamatosan harcolnunk másokkal, a szeretteinkkel. Egyszerűen csak meg kell találni a szép dolgokat az életünkben. Neked mik jelentik a szépséget a Te életedben? Már megtaláltad ezeket a szép dolgokat? Vagy örökös harcban telik az életed? Vajon miért? Gondolkoztál már rajta? Itt az idő, hogy magadra találj! Megtaláld Önmagad szépségét! Mind kívül, mind belül. 

Szeretnéd ha segítenék ebben Neked ThetaHealinggel®, vagy a virágokkal:? Ha eljött az ideje, akkor keress fel. A fogyásban is tudok segítségedre lenni, ha ez okozna problémát. 

Természetesen sok mindenben új nézőpontokat fogsz találni, és elkezdesz a lelki fejlődés útjára lépni. Vajon van e bátorságod váltani az életedben, és új nézőpontokkal nézni a dolgokat? Mik lehetnek ezek a nézőpontok? Az csak rajtad múlik. 

Ha mutatok Neked egy almát, akkor TE milyen almára gondolsz? Éppen olyanra mint én? És a másik ember milyen almára gondol? Így lehet a nézőpontokat is váltogatni. Mindenkinek a saját élményei által lesznek gondolatai egy bizonyos dologgal kapcsolatban. 

Az alma lehet piros, sárga, zöld, cirmos, jonatán, idared, és még sorolhatnám…

A TE döntésed, hogy szeretnél e jönni! Szeretnél e megoldást az életedre! Ha igen, itt a helyed!

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!