Amikor azt hiszed nehéz az utad

2023. márc 9.

Amikor azt hiszed nehéz az utad

2023 február 18.- a vasárnap volt. Amikor mentem a Szelenit központba, kificamodott a bokám. Mégis elmentem, mert várt a tanítvány, és az előadó társam is. Nehéz volt. Fájdalmas. Próbáltam megérteni miért kaptam ezt az Univerzumtól, de nem jöttem rá. Pedig az Univerzum, az emberek, a tárgyak mind- mind egy tükör számunkra. Valamit mutatni akarnak, amit magunktól nem tettünk meg. Ez a mostani is csak egy üzenet volt, nem pedig sorscsapás. A következő 6 hetet otthon töltöttem, és bezárva éreztem magam ettől nagyon. 

Amikor azt hiszed nehéz az utad

Napközben felpolcolva a lábam, és a bokamerevítőt kellett hordjam éjjel nappal. Ver hígítót adtak, hogy ne legyen trombózisom. 6 hét múlva mentem vissza, mert azt mondták küldenek gyógytornára, hogyha fáj még. Egy picit fájt még, ezért visszamentem, hogy megedzem a szalagokat, ínakat. A felszabadult időben képeztem magam, és amit megtanultam, azt csináltam a vállalkozásomban. 

Otthon még így is megtartottam egy Pillangó a Lélekhez összejövetelt, és egy Cashflow workshopot. Nagyon sokan voltak, én pedig örültem ennek. Viszont elmenni még mindig nem tudtam. 
Már éppen járhattam volna minden felé, amikor megállított a rekedtség elment a hangom, és nem tudtam beszélni senkivel. Így nem tudtam dolgozni sem. Olvastam, zenét hallgattam, filmet néztem, főztem, és rengeteget pihentem. Éjjel köhögtem, fájt a fejem, és nem tudtam aludni. Ráadásul még náthás is voltam, teljesen elgyengültem. Rengeteg kávét ittam, alig ettem, és fáradt voltam.

Mit tanultam ebből? 

Ha rendszeresen eljártam volna edzni, akkor az élet nem kényszerít arra, hogy két órát utazzam oda- vissza, hogy tornáztassam a lábam. 
Így most meg kell tanulnom beosztani az időmet úgy, hogy hetente kétszer elmenjek később a közeli edzőterembe, és 3xcsináljam meg a gyakorlatokat. Itthonra kaptam egy szobabiciklit, amire rendszeresen felülök, és tekerek. 

Rendszeresen kell pihenjek is, akkor az élet nem állít meg torok, vagy hangszálgyulladással, hogy kényszerpihenőre menjek. 

Ahhoz, hogy beosszam az időmet nem csak a Google naptár szükséges, hanem egy papír alapú naptár is, amibe különböző színeket és ceruzát, radírt használok. 

Szóval így üzennek nekünk a betegségek, hogy egészséges életre kényszerítsenek. 
Ezért addig tegyél meg mindent MAG- AD- ért, amíg EGÉSZ- séges vagy!

 

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!