Állapotfelmérés+ kezelés

2019. jan 14.

Állapotfelmérés+ kezelés

Szlogenünk:

A szabadságot és az egészséget nem lehet pénzért megvenni!

Az állapotfelmérésére először azért van szükség, mert Neked nem biztos, hogy a ThetaHealingre van szükséged. Vagy nem elég Neked a virágterápia, és ezért más spirituális eszközt is használatba veszünk. Felmérjük azt is, hogy a későbbiek folyamán kell e még eljönnöd, vagy mikor lesz az az időpont, amire elgyere. 

Mi történik az első alkalommal?

Az első alkalommal megismerkedünk egy mással.
Én egy pár szóban elmondom honnan jöttem, mivel foglalkozom, aztán Te is elmondod honnan jöttél, hogyan élsz, milyen problémáid vannak.
Ezen információk alapján derül ki, hogyan tovább a kezelések tekintetében. Illetve mi az amiben hiszel, mi az amit el tudsz fogadni kezelésként, és mi az amivel egyetértesz, hogy hatásos lehet a Te életedben. Így tudok Neked segíteni a lelki, és a fizikai problémákon fájdalmakon is. Hiszen ha fájdalmaid vannak, akkor más kezelésre van szükséged, mintha a vállalkozásodat szeretnéd felturbózni. Akkor is mást ajánlok, ha mély depresszióban vagy éppen, mintha jó kedvű, és kiegyensúlyozott életet élsz. 

Miben tudok Neked segíteni?

Elsősorban a lelkednek segítek abban, hogy felemelkedjen, és jobban érezd magad a bőrödben. Ezt megtámogatom ha szükséges virágokkal, amik a tested lelked rezgésszámát megemeli, és gyógyírként hat a testedre és a lelkedre is. Így elmúlhatnak a negatív gondolatok, érzések, és visszajön életedbe a jókedv, az elégedettség érzése. Csak idő kérdése mindez, ha kitartó vagy, és nem futamodsz meg a kezdet kezdetén, hanem járod a fejlődés útját. 

Pszi sebészettel mulasztom el azokat a fájdalmakat, amik nem régen, vagy esetleg régebben vannak az életedben. 
Amennyiben régebben van az életedben, lehet hogy több alkalomra lesz szükséged, de lehet hogy egy alkalom is elég. 
Ezt is megtámogatom ThetaHealinggel, ha arra van szükséged. 

Várlak szeretettel a kezelésre.

Ha eljössz egy Workshopra, vagy nyíltnapra, akkor kedvezmény kupont is kaphatsz, ami kedvezőbbé teszi az első alkalom kezelésének a díját.

Egy alkalommal csak egy kedvezményt lehet igénybe venni. 

Így már az első alkalommal 3.000Ft kedvezménnyel jöhetsz el a kezelésre.

Siess, mert már csak egy pár szabad időpontom van!