Agykontroll sikerek…

2020. jan 15.

Agykontroll sikerek…

Még 1991. február hónapban végeztem el az alap Agykontroll tanfolyamot, Ez volt az első meditációs tanfolyam, amin részt vettem.  Ezt további tanfolyamok követték: májusban végeztem el ugyanebben az évben az 2 napos Ultra szemináriumot, és ugyanebben az évben szeptember hónapban a szintén kétnapos Korregresszió tanfolyamot, amikor előre hátra mehetünk az időben. 1993- ban megtartották a Pénzkontroll tanfolyamát is agykontrollból, s azóta tudom, a pénz nem csak egy eszköz, vagy virtuális eszköz, hanem energia is.

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!

Agykontroll sikerek meditációval…

Alig 23 évesen minden este 6 órakor szinte mindennap sírtam a hátfájdalmamtól. Eljártam fizikoterápiára, gyógytornára, szedtem gyógyszereket, – amíg ki nem derült, hogy allergiás vagyok rá-, kaptam a hátamra pakolásos gyógyszert, de sehol semmi hatás. Végül megkérdeztem az orvost, hogy mikor fog elmúlni az örökös hátfájdalom? Mire az volt a válasz: – Nem fog elmúlni a fájdalom, maximum enyhülni fog. – Erre nagyon dühös lettem, és úgy döntöttem, nem megyek többé az orvoshoz, mert képtelen arra, hogy meggyógyítson. Ezért amikor elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, elkezdtem dolgozni ezen a gyógyíthatatlan betegségen.  Aztán fél év elteltével, amikor az édesanyám, – aki szintén elvégezte az agykontrollt-, megkérdezte

Milyen sikereid vannak a technikával, a következőt mondtam neki:

Semmi különös.

A hátad még szokott fájni? – volt a következő kérdés, hiszen nem panaszkodtam.

Ja, az már nem! – volt a válasz.

Hogy csináltad?

Minden este, és reggel, szintemre mentem, s elképzeltem, hogy megnyúlik a gerincem fölfelé, és lefelé is, és a gerincoszlopomat egy porszívóval kiporszívóztam, aztán egy finom életelixírrel átkentem a gyöngy alakú csigolyákat.        Elmúlt! Nem fáj! Pedig az orvos azt mondta gyógyíthatatlan.

Elkezdett az életemben működni a szinkronicitás, és folyamatosan történtek velem meg a pozitív események, amitől én megrémültem. Egyszerűen nem voltam hozzá szokva. Mint ahogy ahhoz sem, hogy meglássam a jövőt. Erről bővebben az új könyvemben fogok írni, amit már lektoráltattam is. Egyenlőre a megjelenés időpontja még nem tisztázódott, hiszen két könyvet egyben fogok kiadni. Ez egy egy igazi mese lesz. Mese az életről, a boldogságról, a boldogtalanságról, a felfogásokról, a világról. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!