Aggódásmentes életet szeretnél?

2021. okt 14.

Aggódásmentes életet szeretnél?

Akkor a Te virágod a Vörösvirágú vadgesztenye – az önállóság virága.
Milyen sok ember  van a földön, akik szeretnének önállóak lenni, és agyonaggódják magukat a szeretteik iránt. – Vajon miért késik? Valami baja történt? Elütötte a busz, vagy mi történhetett?  Dehogy engedem el a gyerekemet abba a táborba, még tán valami nagy baj történik vele!
Tehát ez a virág annak kell, aki attól fél, hogy a szeretteivel történik probléma. Akkor érzi csak nyugodtnak magát, ha az, akit szeret, ott van mellette. S ha ez nem így van, rettenetesen nagy gyötrelmeken megy keresztül.

Ezek miatt az aggódások miatt szív problémái, idegi problémái is lehetnek. Keringési zavarok, és tüdőbetegség is kialakulhat.

Érdekes volt megtapasztalni hogy mindig aggódtam a gyerekeim miatt. Gyakorlatilag úgy éreztem, hogy nem bízom meg bennük. Féltettem amikor egyedül mentek az iskolába, vagy éppen elmentek táborba. 

Egyáltalán nem voltam nyugodt. Kétségbeesett voltam, félelmekkel, rettegéssel teli. Ha késtek olyan rémtörténetek jelentek meg a lelki szemeim előtt, hogy biztosan balesetben volt részük. Ezt a rettegést éltem át gyermekeim apja iránt  is, amikor később ért haza a munkából, mint ahogy ígérte. Ha valaki nincs hozzászokva a dolgokhoz, akkor iszonyatos kínokat élhet meg ilyen esetekben. De aztán jött a Vörösvirágú vadgesztenye hatása, és minden megváltozott az életemben. 

Vajon hogyan fedezhette fel Edward Bach ezt a virágot? Úgy ahogyan a többit is. Intuitívan. 

Aggódásmentes életet szeretnél? 

Pozitív állapotban ezt éli meg az, akinek erre a virágra van szüksége:

Másokért élő, sorsát elfogadó empatikus személyiséggé válik azaz ember, akinek erre a virágra van szüksége. Nincsenek a fent felsorolt testi tünetei, sőt Önzetlenül segít másoknak. Bízik a jövőben, és olyan hivatást választ, ahol igazi humanitárius, építő jelleggel foglalkozik emberekkel. Képes bízni a sorsban, és az  emberekben is.

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?