A Változó Nő workshop tanfolyama

2019. jún 9.

A Változó Nő workshop tanfolyama

Tegnap újra elmentem fejlődni, tanulni, jobbá tenni az életemet, tenni magamért. Ezért elmentem a Csendes Harcos Jógastúdióba, és részt vettem a Változó Nő Workshop alkalmán. Nem csak hogy arra kaptam választ, hogy amikor az ember belép a változókorba akkor mikkel szembesül, hanem arra is, hogy teljesen normálisan éltem meg a változó korral járó “traumákat”.
Mik ezek a traumák? Amikor elérünk a 40- es éveinkhez, akkor elkezdünk hízni. Elkezdenek a szerveink öregedni, és ezért az orvosok elkezdenek gyógyszereket felírni nekünk. 

Amikor elkezdjük szedni ezeket a gyógyszereket, onnantól pedig nincs megállás, mert a hagyományos gyógyszerek többnyire csak tüneti kezelést adnak. Elfedik a valóságos okokat, amik a lelkünk más állapotba kerülése mutat meg. Ha ilyenkor elkezdjük szedni a gyógyszert, akkor egyre több és több gyógyszerre lesz szükség.

Mire gondolok?

Ha 42 évesen elkezdem szedni a gyógyszereket a májamra, a magasvérnyomásomra, a magas koleszterin szintemre, akkor mára marékszámra szedném a gyógyszereket. Ekkor megkértem az orvost, mondja el, mi történik, ha nem szedem a gyógyszereket. Az orvos elmondta, a következményeket. Én pedig megbeszéltem vele, hogy a helyett, hogy szedném a gyógyszereket, elmegyek egy személyi edzőhöz, és változtatok a tanácsára az életemen. Tornával, és más étrenddel. Hiszen fogynom kellett akkor is az orvos szerint. A dr. beleegyezett, azzal a feltétellel, hogy fél év múlva kontrollra megyek hozzá. Amit én meg is tettem. Ekkor minden leletem jó volt, és a gerinc fájdalmam is elmúlt. 

Mit tettünk Rékánál? 

Megtanultuk, hogyan változtassunk az életünkön úgy, hogy naponta csak fél órával előbb kell felkelnünk, és jógagyakorlatokat csinálunk minden reggel. Így az alvásunk pihentetővé válik, az ébrenlétünkben pedig könnyebben tapasztaljuk meg a mindennapok jó dolgait. Réka elküldi nekünk azt a gyakorlatsort, amiben az egyik póz az Álló kutya, és a meditációt, amitől még jobbá válnak a mindennapjaink. Nagyon hálás vagyok Rékának, amiért megtanított azokra a Mudrákra, amiket csináltunk, és azért is, mert elküldi nekünk ezeket a gyakorlatokat, hogy nap mint nap, újra meg újra reggelenként felkészíthessük a testünket és a lelkünket ezekkel a gyakorlatokkal az az napi életre. Az érdekes, hogy már az első este, és az első reggel éreztem az életemben a változást. 

Miről beszélgettünk még? 

Beszélgettünk a tinédzser korról, hogy akkor belépnek az életünkbe az energiák, és azért leszünk undokok a felnőttekkel, mert ezekkel a változó energiákkal nem tudunk mit kezdeni. 
Aztán amikor belépünk a változókorba, akkor pedig ezek az energiák eltűnnek az életünkből, és ezért éljük meg sokan traumaként szintén a változást.
Sem a nővé érésre, sem pedig a nagymamakorra nincsenek felkészítve a lányok és a nők, így sokszor kétségbeesetten bolyonganak nagyon sokan ezekben az időszakokban. 

Viszont ezeket a traumákat minimálisra lehet csökkenteni jógával, sőt egy idő után el is lehet mulasztani, és újra megélhető számunkra az egészséges élet. 

Gyertek el Rékához, és tanuljátok meg tőle a NŐ-i energiákat hogyan teremtsétek meg az életetekben.
Ez itt Réka oldala.http://mangalam.hu

 

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!