A ThetaHealing lényege, használata

2018. febr 8.

Ha nem hiszel a Teremtő segítségében, vagy az Univerzum energiáiban, akkor Neked nem sikerül a gyógyulás útjára lépned. Ha azzal szeretnél magadhoz édesgetni egy szerettedet tudat alatt, hogy beteg vagy, akkor sem tudsz meggyógyulni.

Sajnos az egyik kliensem

inkább meghalt, mert tudta így szeretetet kap haláláig a férjétől. Addig amíg nem lett rákos, a férje nem törődött vele, hanem ivott, és gorombáskodott. Amikor megtudta a felesége rákbeteg, attól a pillanattól abbahagyta az ivást, és kedves lett a társával. 

A ThetaHealing lényege, használata

hogy médiumi képességeinkkel gyógyítani tudunk. Illetve a Teremtő a gyógyító, mi csak tanúsítjuk a gyógyulást. Ugyanakkor csak akkor tudsz meggyógyulni, ha elég erős a hited, vagy emellett meg is akarsz gyógyulni.

A ThetaHealing lényege, használata

Hiszen van olyan ember,

aki azért nem akar meggyógyulni, mert a betegsége által a környezetétől valami olyan pluszt, pozitív dolgot kap, ami miatt a tudatalattija a betegségben tartja. Ez lehet a családja, vagy egy szerette plusz odafigyelése, szeretete, babusgatása, minőségi ideje, vagy éppen több ajándékot kap, amit ezzel a betegséggel hívott elő a másik emberben, emberekben.

Ilyen lehet az is, ha gyermekkorában úgy nőtt fel valaki, hogy csak akkor kapott figyelmet, szeretetet, ha beteg volt, és ezt a mintát követi most is a szervezete, mert több odafigyelésre, kedvességre lenne szüksége Neki. Ebben a helyzetben ezekkel az érzésekkel, hitekkel is dolgozunk, hogy javuljon illetve teljesen elmúljon a betegség.

Ilyenkor nagyon fontos, hogy a másik ember, akivel dolgozunk, higgyen abban, hogy képes

meggyógyulni, akarjon meggyógyulni,és tegyen is azért a mindennapokban, hogy meggyógyuljon.

„ A ThetaHealing konzulens olyan gyógyító, aki médiumi képességei által a gyógyulás folyamatát a Teremtőhöz való kapcsolódáson keresztül hajtja végre.”

Ebben a bejegyzésben bemutatom a nemzetközileg elismert okleveleimet, amiket a ThetaHealing® tanfolyamok elvégzése után kaptam. 

 

2014- ben:

A ThetaHealinggel először Dr. Buda László Nyitott műhelyének előadásán találkoztam 2014- ben aki a SzomatoDráma megalkotója, és kitalálója. Ekkor a magyarországi képviselő, Nagy Szilvia tartott előadást a ThetaHealingről. Ezen az előadáson volt jelen későbbi tanítóm is, Kolozsi Mariann. Hálás vagyok mindannyiuknak, hiszen mindannyian nagyon sok mindent tanítottak meg nekem. Szilvia és Marianna tanítója Vianna Stibal, aki a ThetaHealinget kitalálta, és tanítja a világnak. Hozzá is tervezek elmenni a közeljövőben, hogy ne csak konzulensként, hanem instruktorként, tanítóként is segíthessem azokat az embereket, akik hozzám fordulnak. Remélem megvalósul ez az álmom is, ahogy nagyon sok minden megvalósult már az általuk tanultak alapján az életemben.

2015- ben:

léptem először kapcsolatba a Teremtő által ezzel az éltető erővel. Nem csak a ThetaHealinggel gyógyítottam magam, hanem az orvosok segítségét is igénybe vettem, amikor is cisztát állapítottak meg Nálam. Érdekes volt az egybeesés a betegség jellege, és az akkori életvitelem között, hiszen hiába váltam el második férjemtől, mégis sűrűn találkoztunk, és nem tudtam döntésre jutni a további kapcsolatunkkal kapcsolatban. Haladékot kaptam az orvostól. 3 hónapot, hogy felszívódjon ez az elváltozás a szervezetemben. Hanem három hónap múlva nemhogy kisebb lett volna, hanem megnövekedett. Műtétet javasolt az orvos. Önfejű voltam, mert nagyon féltem a műtéttől, ezért Thétában megnéztem az okokat. Döbbenten láttam, hogy a válás, és az a dolog hogy nem döntöttem az életemmel kapcsolatban határozottan, az hozta létre a nem kívánatos dolgot a szervezetemben. Hitrendszer-cseréket folytattam, minek következtében megváltoztattam a döntésemet, megváltoztattam a nevemet, az életemet. Ennek köszönhetően két hónap múlva amikor az újabb orvosi vizsgálatra elmentem, már nem volt az életemben, a szervezetemben jelen a ciszta. Egyszerűen felszívódott.

Senkinek sem tanácsolom, hogy orvosi segítség nélkül oldja meg az életét,

de tudjuk ez is egy lehetséges út, ha valaki életmódot változtat,

és a döntések sorozatát meghozza az életében. 

Nem mindenkinek ez az útja, még akkor sem, ha ez a gyógyulás DNS szinten megy át a gyermekeinkbe, unokáinkba, szüleinkbe, és nagyszüleinkbe egyaránt. Nemzedékről nemzedékre száll a gyógyítás. Théta állapotban a gyógyulás nagyon gyors, főleg akkor, ha nem maradunk benne azokban a nem működő kapcsolatainkban, amik okozták ezeket az elváltozásokat.

Hiszen egy csúnya válás épp úgy tönkre tehet valakit, mint egy nem működő kapcsolat.

Mégis mindig ott a gyógyulás lehetősége, ezért senkinek nem tanácsolom, hogy feladja. Érdemes változtatni, mert jobb is lehet az életünk mint előtte volt. Ez a lényege a ThetaHealingnek. Hogy megváltoztatjuk a döntéseinket, a hitrendszerünket, és az életünket általa.

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!