A női mivoltunk felvállalása

2021. júl 22.

A női mivoltunk felvállalása

Ez a hét a női mivoltunk felvállalásáról szólt, még 2017- ben a kezdetek kezdetén és arról, hogy a most következő két hétben beindulnak dolgok az életünkben. Attól, hogy ThetaHealinggel dolgozom, én is ember vagyok, s Nekem is vannak elakadásaim. Annak tiszteletére, hogy ezeket az elakadásokat másokban is gyógyíthassam, rengeteget dolgozom magamon, utána másokon, s majd megint magamon. Ezen a héten tisztítottam a saját, s másoknak is a csakráit, s eljött hozzám Fanni, aki egy nagyon kedves lány, hogy Őt is tisztítsam ThetaHealinggel. Íme, itt van, amit írt:

A női mivoltunk felvállalása

Akkor, amikor megéljük a nőnket, az igazi nőt Önmagunkban, megéljük a lágyságot, a szeretetet, azt hogy gyengék is lehetünk, hogy segítséget is kérhetünk a bátor erős férfiaktól, és el is fogadjuk ezt a segítséget. 
Egyszer elmentem egy 8km- es túrára. Éppen azt tanultam, hogyan éljem meg a nőt, az IGAZI NŐT az életemben. Egész éjjel nem aludtam, és ezt tudta az egyik túratársam is, aki férfi volt. Az út sáros volt, a bakancsomra vastagon felragadt a sár, és egyre nehezebb, és fárasztóbb volt számomra a túra. A hátizsák még nehezebbé tette a járást. Ekkor ez a férfi túratársam felajánlotta, hogy viszi a hátizsákomat. Visszautasítottam, udvariasan, hogy köszönöm nem.

Ekkor Ő ezt mondta Nekem:

– Tudtad, hogy amikor egy férfi segíteni akar, és Te elfogadod a segítségét nem csak a NŐT erősíted magadban, hanem az Ő FÉRFI- asságát is? – Ekkor elgondolkodtam… Majd megkérdeztem Tőle: – Komolyan felajánlottad, hogy viszed a hátizsákom? Mert akkor megköszönöm, és odaadom Neked. – Ő boldogan vitte a hátizsákomat, Nekem pedig sokkal könnyebb volt az út. Nem csak azért, mert meglátta bennem a NŐT, hanem azért is, mert segíthettem Neki megélni a FÉRFI- asságot, miközben Nekem is könnyebb lett az út. 

Mikor éltem meg a férfiasságot az életemben? 

Akkor, amikor biciklit szereltem, polcokat fűrészeltem, gitteltem, mázoltam, szekrényt alakítottam át, fúrtam, faragtam, tapétáztam, ástam a kertet, és később is, amikor fitness teremben edzettem súlyzókkal. 
Miért tettem mind ezt? Azért, mert nem volt segítségem. Három pici gyermeket neveltem egyedül, és ekkor megéltem a családfenntartót, az anyát, a nőt is. Igen nehéz időszaka volt ez az életemnek. Tudtam, ha Én nem csinálom meg, senki sem fogja helyettem. 

Aztán elkezdtem megélni a NŐT. 

A sok sok férfi munka után nehéz volt ebbe beletanulni. De TE mint NŐ, eldöntheted, hogy igazi NŐ leszel, és megéled a lágy női erőt, a durvább FÉRFI erőkkel együtt, vagy csak a FÉRFI mivoltodat választod.

Ez a TE DÖNTÉSED!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!