A magyar Gazdag papa klubba …

2021. júl 28.

A magyar Gazdag papa klubba

mentünk el a gyermekemmel évekkel ezelőtt egy hétvégén, szombaton tanulni új dolgokat a vállalkozással kapcsolatban. Hiszen nagyon sokan vagyunk, akik szeretnénk a saját gazdája és irányítója lenni az életünknek.

Vajon hányan vagyunk, akik fel is merjük vállalni, hogy több év, vagy évtized után az alkalmazotti létből vállalkozókká alakuljunk át? Hogyha ezt meg is tesszük, vajon működni fog- e a vállalkozásunk, vagy csak vegetálunk?

A magyar Gazdag papa klubba

Ezek komoly kérdések valamennyi vállalkozó életében. Hiszen az iskolában senki sem tanított meg arra bennünket, hogyan legyünk jó, élelmes, és ügyes vállalkozók. Most, hogy azzá váltunk, tudnunk kell, hogyan tervezzük a jövőnket, hogyan érjük el ezeket az álmokat, milyen terveket kell megírnunk ahhoz, hogy megéljünk a vállalkozásunkból, és még tartalékolni is tudjunk.
Ezekre a kérdésekre kaptunk választ ezen a napon.

Szeretnél terveket kovácsolni? Kíváncsi vagy a jövődre?

2016- ban lettem tavasszal vállalkozó. Nehéz évek voltak amik következtek. Míg alkalmazottként egy területen kellett a legjobbnak lennem, ahogy az iskolában is megtanuljuk, itt, vállalkozóként rengeteg mindenhez kellett volna érteni. Hosszú út vezetett el a mai napig…

2009- ben még a Googleban nem tudtam rákeresni a dolgokra sem.

Volt egy vacak számítógépem, és mire megcsináltam a reggelimet, addigra töltött be egy oldalt. Ekkor még nem voltam fent a Facebookon sem, és nem is gondoltam, hogy egyszer, valamikor csoportom, és oldalam is lesz a saját profilon kívül. Nem tudtam emailokat sem írni, mert nem volt email címem. 

Aztán megváltoztak a dolgok.

Kaptam egy új számítógépet. Boldoggá tett, hogy milyen hamar töltenek be az oldalak, és hogy azokat az oldalakat dobja fel, ami engem érdekel. 
Bachvirágterápiára jártam, és megnéztem a virágok jelentését. Amit ezen az oldalon itt találsz, hogy Nekem melyik virág miben segített. 
Az egyik dolog hozta a másikat. Egyszer csak elkezdtem írni. A world használatát egy picit tudtam. A legkisebb gyermekem segített, aki sokat számítógépezett. Az írás lecsatornázva működött. Este 9-hajnali fél négyig csak írtam, és írtam. Utána feküdtem le aludni. Ez így ment kb. 3 hétig. Ekkor született meg, A Karma Szerepe a Depresszió kialakulásában című első könyvem. Ezt itt találod. 
Nem érdekelte sem a férjemet, sem az anyukámat, sem a gyerekeimet. Ez Nekem igen nehéz volt. Rá kellett döbbenjek, hogy az egész család csak hóbortnak tartja azt, amit én komolyan veszek. 

A munkámban sikeres voltam.

Díjkiosztógálákon vettem részt. De nem elégített ki. Már nem ezt akartam, és mivel két gyermekem felnőtt, egy új életet szerettem volna. Ebben az akkori férjem folyamatosan hátráltatott. Miután Én továbbra is sikeres voltam, Ő pedig nem, ez folyamatos konfliktust eredményezett. Azon kívül is, hogy Én megváltoztam. Rátértem az Önismeret útjára, és elkezdtem Önazonos lenni. Felvállalni azt aki vagyok, amit szeretnék, és meghúztam a határaimat. Ekkor elváltunk. 

2015- ben először olvastam el Robert Kiyosaki Gazdag papa, szegény papa című könyvét. Ez volt azaz év is, amikor először játszottam a Cashflow játékkal. 

Ez volt azaz év is, amikor elmentem az első ThetaHealing® tanfolyamra. Elhatároztam, ezzel a kettővel fogok foglalkozni. 
2016- ban ott hagytam a régi munkahelyemet. Így a régi barátok, kollegák a múltté lettek. Elköltöztem, és már nem volt 8 milliós lakáshitelem. Még csiki- csukiztunk a volt férjemmel, vele is megszakítottam a kapcsolatot. 

Jött a vállalkozás…

Megtanított a nagyobbik fiam a Facebook használatára. De nem ismertem a marketinget. Csak az erőszakos, manipulálósat. Ez még az üzleti életből maradt. Ezért ha néha azt érzed ilyen vagyok, nézd el Nekem. Próbálom a mindennapokban már nem alkalmazni. Megtanultam üzleti tervet készíteni, megtanultam weboldalt készíteni a lányom segítségével, majd később az egyetemi tanárom segítségével azt is, hogyan SEO- zzam az oldalt, hogy a Google megtalálja. 

Öt év hánykolódás. De nem adtam fel!!!

A korona időszakában rengeteget tanultam, és fejlődtem. Hatalmas Önismereti út volt ez számomra. 2020. szeptember 4.- ig hol mellék állásban, hol fő állásban dolgoztam. Voltam MLM cégeknél, Szoftver fejlesztő cégnél, és megszereztem az 5. szakmámat, mint személyi bankárságot. Rengeteget tanultam, és fejlődtem. 

2020. szeptember 5.- től vagyok Fő állásban vállalkozó. Megtanultam, hogy az igazi csapat az, ami segíthet. Megtanultam csapatot építeni, és vezetőként barátként tanácsokat adni. Azóta eltelt 5.5 év. Nem bántam meg. 

Azt dolgozom amit szeretek, és szeretem amiben dolgozom!

Te ís így teszel a saját életedben? 

Tanuld meg a hobbid profi szinten! Aztán tanulj a vállalkozásról! Éld azt az életet, amire mindig is vágytál!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!