A karma szerepe a depresszió kialakulásában

2019. jún 16.

A karma szerepe a depresszió kialakulásában

Nincsenek véletlenek!

Ha most itt vagy ezen az oldalon, akkor az azt jelenti, hogy a szinkronicitás működik az életedben, és itt az ideje, hogy elolvasd!
Ebben a könyvben bemutatom neked egy kislány életén keresztül a depresszióhoz vezető karmikus utat. Ezek az energiák ott voltak a kislány fogantatása óta a környezetében.
Hogyan lehet egy emberből depressziós, vagy pánik beteg, a neveltetése által? Ki az aki eldönti ezt? Mikor lesz megbélyegzett az ember? Milyen út vezet ki az alagútból, vagy legalább hogyan látja meg az alagút végén a fényt?

Egy könyv, ami nem véletlen fog a kezdbe kerülni

Egy Írás, amiben nem ezoterikus közhelyeket olvashatsz. Egy olvasmány, amiben valaki elmeséli, hogyan haladta meg a depressziót. Ez egy igazi mese, amelyben egy mély ponton levő ember betekintést enged az életébe, az emlékeibe, hogy ezáltal segítséget nyújtson  másoknak, akik hasonló problémával néznek szembe nap mint nap.

A KARMA SZEREPE A DEPRESSZIÓ KIALAKULÁSÁBAN 

Transzgerenrációs minták, feloldódó blokkok, önsegítő technikák…mindezek  egy kislány személyes életútján keresztül, aki a hatvanas években látta meg a napvilágot.

Hogyan hatnak a születés után a fogantatáskori energiamintázatok? 
A neveltetése által, kialakulhat-e valakiben depresszió? 
Van olyan, amikor nincs segítség? 
Tényleg mindig van kiút? 
Önismeret, személyiségfejlődés, személyes tapasztalatok.

Marika, a főszereplő, a 60- as években született, egy polgári család gyermekeként. A könyv az ő életét mutatja be, szegénységen, boldogságokon, bosszúságokon, szomorúságokon, és sok sok nevetésen keresztül.
Marika nem tud megbékélni életével, édesanyjával, neveltetésével, és ezért választja a depresszió különböző bugyrait. Mégis úgy dönt felnőtt fejjel, hogy megváltoztatja életét, és abba hagyja amit a depresszió okoz neki. Vajon sikerül neki? Döntsd el Te aki olvasod ezt a könyvet.

 Hogyan tudja ezt megtenni?

Hogyan lesz a búskomor lányból újra életvidám, céltudatos ember?
Ezt mutatja be a könyv, különböző lehetőségeken keresztül.

Az egyik olvasó, aki már elolvasta ezt a könyvet, a következőket mondta: “– A könyv odavisz, amivel éppen dolgod van.”
Ezért sok segítséget ad azoknak, akik szeretnének az életükre egy más szempontból ránézni.

Egy másik olvasó ezt írta: –
“Nekem nagyon tetszett a könyv. Szórakoztató monológ, hasznos, tanulságos és bölcs gondolatokkal.
Mindamellett sok jó tanácsot adott és segített az önmunkában is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki Theta-s, annak meg főleg…! 🙂

Az íróról

Czidro Mária Ildikó

a könyve úgy készült el, hogy amikor hazament a munkahelyéről, este 9- kor megszállta az ihlet, és másnap reggel 4 óráig írta a számítógépen az oldalakat. Ezt követően újra ment dolgozni abba a pénzintézetbe, ahol éppen dolgozott.
Azért hogy fel tudja dolgozni az itt leírtakat, az egész könyvet átfordította első szám harmadik személybe, majd középiskolai tanára tanácsára ismét elsőszám elsőszemélybe fordította át a könyv tartalmát. Ekkor vette ki azokat a technikákat is belőle, amiket útja során alkalmazott. Ezekre azt mondta a magyar tanár:- Olyan mintha reklámokat tennél a filmbe.

Ezek a következők voltak:

1991- től használta az Agykontroll tanfolyamon tanultakat. Nem csak más emberek leolvasására volt képes, hanem a Korregresszió Agykontroll tanfolyam elvégzése után előre, és hátra is tudott menni az időben. Ezért meditációkban ezt a technikát is tudja alkalmazni. A következő tanfolyam az Ultra szeminárium elvégzése volt, ami után kézrátétes gyógyítást használt. Ezt követte a Pénzkontroll tanfolyam, szintén Agykontrollból.
Gyermekeit segítséggel Homeopátiával is kezelte.
Ezt követte egy nagyobb szünet az életében, amikor egy cigány asszony átka miatt mély depresszióba süllyedt. Ekkor az Agykontrollt nem engedték az orvosok, hogy használja. Betartotta az orvos utasításait, ezért új utakat keresett. Csoport terápiákra járt, majd megtalálta 2006- ban a Bach- virágterápiát egy gyermekorvos által, aki segített neki abban is, hogy kineziológushoz járjon.

Hogyan lépett az életébe a Bachvirágterápia? 

Mivel megelégelte hogy mások gyógyítják folyton, ezért elment egy Bach- virágterápia tanfolyamra. A tanfolyamot a Napfényes Élet Alapítványban tartotta Szabó Norbert. Innentől saját magát, és ismerőseit, rokonait, barátait is gyógyította ezzel a technikával.
Megismerkedett egy számmisztikussal, innentől az ő segítségét is használta a mindennapjaiban.
Ezt követte 2013- ban a Mesteri Elme tanfolyam, majd 2013-2014- ben a SzomatoDráma Alaptanfolyam. Itt is segítséget kapott, hogy saját maga is meg tudja oldani a problémáit. Sőt! Kívülről mutatták meg neki a társai, mi zajlik belül. Rájött, ez sokkal jobb mint a pszichológus. Az itteni tanára. Dr. Buda László pszichiáter, és pszichoterapeuta volt.

ThetaHealing® tanfolyamok: 

Ezt követték 2015- től a ThetaHealing® tanfolyamok. Általuk nemzetközi bizonyítványt szerzett, mint ThetaHealing® konzulens ThetaHealer®. Tanárai voltak Kolozsi Mariann, és a Magyarországi képviselő: Nagy Szilvia.
Mivel Mária hisz a holtodiglan tanulásban, így jelenleg a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen tanul, ahol az első évet már elvégezte. Ezután, amikor lediplomázik exapszichológus, és lélekgyógyász végzettséget szerez.
Addig is segíti a körülötte élők éltetét, mint ThétaHealer®. Bővebbet itt olvashatsz róla

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!