„A jó pap is holtig tanul.”

2019. okt 20.

 

 

„A jó pap is holtig tanul.”

Felgyorsultak az események az életemben, s még a debreceni hétvégének köszönhetően egy mély átalakuláson mentem keresztül.

Fontosak lettek régi kapcsolatok, s kevésbé fontosak egy- két jelenlegi kapcsolat.

Az előadó beszélt a szeretetről, a megbocsátásról, arról, hogy milyen érzések lettek rajta úrrá, amikor elveszítette a férjét. Mesélt arról milyen érzelmi viharokat élt át, s hogy mennyire átértékelődtek dolgok az életében.
Ahogy beszélt bennem is átértékelődtek a dolgok. Vajon milyen szálak fűznek a szeretteimhez? Azokhoz az emberekhez, akikkel együtt élek, akikkel együtt éltem, és már eltávolodtunk egymástól? Mik voltak ennek az okai, és vajon hogyan értékelem jelenleg ezeket a kapcsolatokat? 

Ahhoz, hogy átértékelődjenek a dolgok az életemben, ahhoz miért kell megvárnom, hogy meghalljon valaki az életemben? A nélkül is át lehet értékelni a dolgokat a környezetünkben, hogy valaki elutazna egy másik dimenzióba az életből! Bár igazából teljesen tisztában vagyok azzal, hogy itt a földön mi csak átutazók vagyunk, és amikor a lélek elhagyja a földi ruháját, akkor csak egy másik létsíkban születik újjá, abban az esetben ha hagyjuk, és nem láncoljuk őt magunkhoz. Ehhez a létsíkhoz. 

De mint mondják: 

“A jó pap is holtig tanul.”

Annak idején, amikor édesapám elment a másvilágra, akkor tudtam jobb neki így, hiszen légcsőrákot diagnosztizáltak nála, és így hogy hamar elhunyt onnantól számítva, nem szenvedett annyit. Mégis magamhoz láncoltam, és nem hagytam, hogy eltávozzon az éteri létsíkba, az asztrál síkba, ahol a szerettei voltak. 

Honnan tudtam, hogy nem ment el? Még 2016- ban is éreztem az első emeleten a szobámban a cigarettafüstjének az illatát. Senki sem dohányzott, a szobaablak pedig egy parkra nézett, ahol senki sem dohányzott. Mégis több héten keresztül éreztem különböző időpontokban ezt a szagot. 

Aztán gondoltam egyet, és Thetában megnéztem mit kell tudjak erről, ezekről a dolgokról. Ekkor láttam meg, hogy édesapám maradt ennek a földi síknak a fogságában. Ekkor segítettem neki Thétában, hogy elhagyja ezt a létsíkot. Azóta nem volt ez az illat, és nem is álmodtam vele. 

Ehhez szükségem volt a ThetaHealingre.

Tehát van olyan, hogy elmegyünk egy előadásra, egy tanfolyamra, s az által értékelődnek át a dolgok az életünkben. Ezért is képzem magam még mindig, hiszen „A jó pap is holtig tanul.” S ez teljesen így is van.

Siess, a jelentkezés korlátozott!