A DÖNTÉSeink milyenek lehetnek?

2021. aug 13.

A DÖNTÉSeink milyenek lehetnek?

Tudnod kell, minden Döntésed rendben van. Akkor és ott arra vagy KÉPes, amit éppen akkor és ott Döntesz. Ha eldöntesz valamit, akkor előre haladsz az életedben, amennyiben meg is léped azt amit eldöntöttél. Viszont amikor hezitálsz, jól döntöttem e, vagy rosszul, akkor egy olyan helyzetben tartod benne magad, ami elbátortalanít, elbizonytalanít. 
Eljuthatunk egy úton valahova, és eljuthatunk egy másik úton ugyanoda. Ez mindig a MI DÖNTÉSünk, hogy a könnyebb, vagy a nehezebb úton akarunk járni. Ha hezitálunk, az a nehezebb út. Ha bennemaradunk a régi rosszban, mert félünk felvállalni a változás adta lehetőségeket, az imeretlent, akkor mindig a nehezebb utat választjuk. 

Milyen DÖNTÉSeink lehetnek?

Hiszen az ismeretlen a változás mindig jót hoz Nekünk. Csak éppen félünk, mert úgy gondoljuk, ezt a mostanit már ismerjük. Erről tudjuk hova vezet. 
Vajon, ha a mostani utad tele van szenvedéssel, akkor is ragaszkodunk hozzá? Igen! Van aki ragaszkodik a megszokott rosszhoz, pedig az nem visz sehova, csak a szenvedést hozza el nekünk. 

Amikor Döntünk, egy másik irányt választunk, olyankor meghaladjuk ÖN- MAG- unkat! Ilyenkor később még mindig DÖNT- hetünk máshogyan! De tudnunk kell, hogyha hezitálunk, akkor a félelmeinket növeljük. 

Ajánlom ezt a könyvet NEKED: A DÖNTÉS
Ebben a könyvben egy Holokausztot átélt hős írja le a történeteit, és a DÖNTÉSeit. 
Ha a negatív dolgok érdekelnek, és hogy mit tanultam én belőle, akkor ezt a könyvet is rendeld meg: A Karma Szerepe a Depresszió Kialakulásában. 
Ebben a könyvben a gyermekkor viszontagságairól írok, és arról is, hogy milyen más szemlélettel lehet később látni a világot. Ez a könyv az analógiás gondolkodás alapján íródott. Szeretettel ajánlom mindenkinek, akinek valaha volt negatív megtapasztalása bármikor. Akár gyermekként, akár felnőttkorban. 

Ha pedig még mindig nem tudsz Dönteni, akkor jelentkezz egy konzultációra!

 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!