A Cseresznyeszilva miért a düh virága?

2020. márc 28.

Miért a Cseresznyeszilva a düh virága?

Ha félsz a kontroll elvesztésétől, akkor Neked a Cseresznyeszilva virága a megfelelő.
Én mikor féltem a kontroll elvesztésétől? Akkor, amikor abbahagytam a dohányzást. Mivel valahányszor letettem a cigarettát mindig úgy beszéltem mint a kocsis, ezért választottam ezt a virágot. Amikor pedig ezt alkalmaztam a cigaretta leszokásához, már nem beszéltem csúnyán. Egyszerűen elmúlt az idegesség, a stressz az életemből. Nem is gondoltam, hogy ilyen csoda történhet az életemben!

Milyen csoda? 

Hát olyan csoda, hogy abbahagyom a dohányzást a nélkül hogy csúnyán beszélnék, hogy hiányozna a cigi, vagy nincs stressz az életemben ez miatt. 

Szoktál őrjöngve kiabálni? Dühösnek lenni? Ajtót csapkodni, dolgokat a földhöz, falhoz vágni? Megtépni a gyerekeidet, a testvéredet, vagy másokat? Esetleg megharapdálni? Ha igen, akkor ez a Te virágod.

Hogy mire jó még?

A hisztire, az indulatkitörésekre, a belsőfeszültség megszüntetésére. Még ezer meg egy dologra! Természetesen mindenképpen keress szakembert ha ilyen tüneteid vannak. 
Ezt a szert nekem is egy orvos tette bele a virágkeverékembe. 

Mire használtam én? 

Akkor használtam, amikor a cigarettáról szoktam le éppen 14 évvel ezelőtt. Általában a 4. naptól amikor abba hagytam a cigarettát előzőleg, olyan idegesség jött rám, hogy úgy beszéltem, mint a kocsis. De ez alkalommal nem tört rám a gyalázkodás, és a szitkok. Igaz a cigarettáról való leszokáshoz használtam a Dió virágát, és nikotin tapaszt is, de simán le tudtam rakni, pedig akkor 1,5- 2 dobozzal szívtam naponta. 

Hiszen mindenből van kiút. Ha ez a virág a Neked való, és szeded, akkor pozitív állapotban helyesen tudod kifejezni az indulataidat, úgy, hogy mások is elfogadják. Egy higgadt, kiegyensúlyozott ember néz rád a tükörből. Igazi nyertes- nyertes pozíciókat alakítasz ki a környezetedben. Így önmagadat és másokat is meglephetsz azzal, hogy nyugalmat találsz az életedben, és önmagadban is. Elfelejted az örökös veszekedéseket, trágár szavakat, ha ezt szeretnéd tenni. 

Te is érzed mennyivel másabb ez az érzés? Vagy ha nem, szeretnéd érezni?

Ha igen, akkor gyere el! Szeretettel várlak!

 

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?