A Bőségtudatos gondolkodás

2021. nov 8.

Kattints a képre a videóért!

A Bőségtudatos gondolkodás

Sokan mumusként gondolkodnak a pénzről, pedig a kulcsa a pénznek, hogy meg kell ismerni a működését. Amikor ez megtörténik, már tudjuk a pénz útját, és azt is tudjuk, hogyan gazdálkodjunk vele.
Ezt sajnos a mai világban az iskolákban nem tanítják, mert nem tartják fontosnak valamiért, ezért nagyon sokan tudatlanul bánnak vele, és úgy gondolják, ez csak a gazdagok privilégiuma. Pedig, ha ők is képeznék ebben magukat, akkor hatalmas dolgokra lennének képesek a saját életükben is.

A Bőségtudatos gondolkodás

A pénznek nem csak fizikai törvényei, hanem spirituális törvényei is vannak.

Kevés olyan írás van, ami ezt ilyen formában megmutatja. Jó magam 23 évesen találkoztam a Silva féle Agykontroll tanfolyamon a Pénzkontroll tanfolyam segítségével erről a tudásról. Ez a tanfolyam az egész életemet hosszútávon megváltoztatta.

Ezek a bejegyzések nem csak az elméletet vázolja fel, hanem a gyakorlati tennivalókat is leírja, és elmagyarázza a fizikai síkon mit kell, és mit nem kell tenni. Először a régi korok emberét mutatja be, majd a pénz útját a fizikai és spirituális mozgását is. Buktatókkal, élő példákkal.

Mivel több mint 35 éven át segítettem a hozzám fordulókat pénzügyeik intézésében, ez a több 100 ezer ember beavatott a mindennapi gondjaiba, nem csak a pénzügyeik területén. Sokuknak adtam pénzügyi tanácsot, amikor kérték. Mindig odafigyeltem, hogy a tőlem telhető legjobbat ajánljam, és adjam Nekik. Így alakult ki a mai tudásomnak egy része.

A következő nagy ugrás 2015- ben történt,

amikor Robert Kiyosaki tanítását, a Gazdag papa, szegény papa című könyv által megismertem. Nyáron pedig a Cashflow® társasjátékkal játszottam először. Ekkor értettem meg, az emberek miért szegények, és miért van olyan kevés gazdag ember. 2015- ben egy spirituális tanfolyamnak köszönhetően megtanultam ThetaHealing®- gel dolgozni magamon és másokon. Nagyon nagy sikereket elérve a Bőség témában, hiszen rá nem egészen 1 évre, már megszűnt a 8 millió Ft- os lakáshitelem. Hogy hogyan történt, ezt később elmesélem. Hiszen sok embernek van kölcsöne, hitele. De menjünk szépen sorjában…  

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!