A Bohócvirág a bátorság virága

2021. aug 28.

 

A Bohócvirág a bátorság virága

Azoknak van a Bohócvirágra szükségük, ami a meghatározható félelmekre való virág, akik a Bak horoszkópú emberek. Miért éppen nekik, Nekik vannak meghatározható félelmeik. Mik ezek a meghatározható félelmek? Kórháztól, fogorvostól, injekciós tűtől, betegségtől, ráktól, egyedülléttől, sötéttől, állatoktól. Sőt a pénztelenségtől való félelem virága is ez. Mint ahogy arról sem írtam, hogy amikor egy embernek, a nyakának egy bizonyos részén seb van, vagy bármi féle elváltozás, akkor erre a virágra van szüksége. Ha félsz megszólalni, és a munkádban fontos lenne hogy emberekkel beszélj. Ha félsz a szomszéd kutyájától. Ha nem mész el az orvoshoz, mert attól félsz, hogy valami rettenetes dolgot fog mondani.

Vajon milyen élete lehet az embernek, amikor szüksége van erre a virágra, és milyen élete lehet akkor, amikor már nincs szüksége rá? 

Mikor használtam a Bohócvirágot, a bátorság virágát? 

Én akkor használtam ezt a virágot, amikor féltem telefonálni az ügyfeleimnek, mert olyat fognak mondani, hogy Úr Isten! Vagy NEM- et fognak mondani a találkozó megbeszélésére, féltem a pénzügyi problémáktól. Amikor erre a virágra volt szükségem, akkor a meghatározható dolgoktól féltem. Illetve a félelmemet úgy próbáltam palástolni, hogy túlkompenzáltam. Így olyannak tűnt kívülről, mintha nem félnék. Belül pedig kis egérke voltam, kívülről pedig oroszlánnak láttak. 

Félhetsz a pénztelenségtől, a szegénységtől. Ezt a virágot Mimulusnak is hívják. Ez a virág való a pénztelenségre is. Mennél jobban félsz a pénztelenségtől, annál jobban bevonzod azt. Mi lenne, ha arra fordítanál több energiát amit szeretnél, és nem arra, amitől félsz? Akkor lehet jobban éreznéd magad? Hát igen! Vajon hogyan lehet elérni ezt? Éppen ez az egyik virág, ami a kulcs a pozitív jövőd felé. Ez pedig csak egy kicsi szelete a Bohócvirág tulajdonságának.

Pozitív állapotban elmúlnak ezek a félelmek, és egyszerűen jól érzed magadat a bőrödben. Miért? Mert már nem félsz dolgoktól, bátran éled a mindennapjaidat. Például ha nem félsz a kutyától, az nem fog bántani, megugatni. Vagy ha nem félsz a pénztelenségtől, akkor hagyod, hogy beáramoljon életedbe a Bőség. 

Legközelebb a Kommunikáció virágáról, lesz szó. Miben segít ez Téged, ha értékesítő vagy, cégtulajdonos, tanítani szeretnél, vagy előadásra, vizsgára készülsz? Hogyan kommunikálj bátrabban? Merd kimondani amit gondolsz!

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?