A bizonytalanság első virága a Szikárka

2021. szept 3.

A bizonytalanság első virága a Szikárka

Horoszkópja szerint: mérleg

Ha bizonytalan vagy, csapongsz, nem tudsz két dolog között dönteni, és már nagyon zavar Téged ez az állapot. Piros cipőt, vagy a feketét vegyem föl? Józsihoz menjek feleségül, vagy Lajoshoz? Akkor erre a virágra van szükséged. 
Szinte minden ember életében eljön egyszer, vagy többször, hogy nem tud dönteni. Ez nem jó, vagy nem rossz, csak egy megtapasztalás. Tudd, hogy a nem döntés is döntés. Benne maradni egy kapcsolatban, nem tenni semmit, hagyni a dolgokat úgy haladni hogy csak follyanak, az is egy döntés. 

Hogy én mikor használtam a virágot? Akkor amikor azon gondolkodtam, maradjak e egy munkahelyen, vagy lépjek tovább. Nagy elhatározással felmentem a főnökömhöz, mire ő lebeszélt a váltásról. Ez azért volt érdekes, mert az élet fintora úgy hozta, hogy rá két hónappal áthelyezték máshova. Ma már tudom, ha úgy érzem mennem kell, akkor mennem kell, és nem maradhatok senki kérésére sem. 
A másik a párkapcsolati döntésképtelenségem volt. nyolc évig csiki- csukiztunk. Ma már csak barátok vagyunk. 

Miért jó ez Neked?

Hogy biztos légy magadban, megtaláld a belső külső egyensúlyt. Így szilárdan állsz majd a lábadon, tudod, mit szeretnél, és tudsz dönteni is. Ekkor egy nagy kő esik le a szívedről, és Ujjongsz: „Végre Tudok Dönteni!!!” Nagyon fontos Neked, hogy jó döntést hozzál? Minden döntés után van egy megtapasztalás, és ha te az egyik utat választod, akkor az a helyes út. Ha a másikat választod, akkor az a helyes út. Ne félj dönteni! Minden út jó, helyes, és a szabad akaratod terméke. Ha nem döntesz, hezitálsz, akkor abba hosszútávon belebetegedsz. Mert az élet így működik. Ezért van sok párkapcsolatból kilépőnek vese problémája, vagy más probléma. A nőnek nőgyógyászati problémái, ha a párkapcsolata nem megfelelő. Ha gyakran változtatod a döntéseidet, akkor kívülről akár megbízhatatlannak is tarthatnak. Pedig mindig az éppen aktuális döntésed mellett állsz ki. Nem pedig azért, mert megbízhatatlan vagy. 
Természetesen a hangulatingadozások, a határozatlanság belső hiánya megteszi a hatását az életedben. Így a gondolataid csapongóak lehetnek, nehezen tudsz lecsendesedni. 

Negatív állapotban lehet testsúly ingadozásod, vérnyomás ingadozásod, pajzsmirigyműködés zavar.

Pozitív állapotban mind lelkileg, mind fizikailag megbízható, kiegyensúlyozott életet kezdesz el élni. Eltűnik életedből a nyugtalanság, a határozatlanság. Helyette megjelenik a biztonság, a bizalom, a határozottság. Gyors döntéseket tudsz meghozni ezáltal. 

A virág mantrái: 

“Szilárdan állok”
“Tudom mit akarok”
“Döntök”

Hogyan éltem meg a bizonytalanságot? 

Megéltem a párkapcsolatban, a munkámban, a családban, és egyéb helyzetekben is. 
Folyamatosan ostoroztam magam, mert nem tudtam meghozni a szükséges DÖNTÉS- eket, illetve ha meg is hoztam, vaciláltam, jól Döntöttem e. 
Ma már nincs jelen ez a probléma az életemben. Segített a virág, az által, hogy magasabbra emelte a testem és a tudatom rezgését, illetve más spirtituális technikákat is használtam. 

Sokat segítettek ezek a technikák. Ma már nagyon gyorsan eldöntök valamit, és megteszem az ahhoz tartozó következő lépéseket is. Ez nagymértékben megkönnyítette az életemet. A rengeteg hezitálás nagyon sok energiámat elvette régen. A döntés, és a hozzá tartozó lépések megtétele pedig hatalmas erőt ad Nekem. 

Hálás vagyok annak, hogy ma már máshogyan látom a világot, és máshogyan élem a mindennapjaimat. 

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?