3 hónapos Önismereti fejlődés

2023. febr 8.

Kattints a képre a videóért!

3 hónapos Önismereti fejlődés

Ezeken az alkalmakon megismered ÖN- MAG- AD, és felfedezed milyen tulajdonságaid vannak, amivel elfelejtettél AD- ni a MAGOD- nak. 
Hiszen amikor másokat helyezünk magunk elé, akkor elkezdenek egy idő után eltűnni életünkből a lehetőségek. Ezért nagyon fontos, hogy adjunk magunknak, úgy hogy másoknak is adunk. Mégis ha mi magunkat szeretjük, akkor a környezetünk is szeretni fog bennünket. 

Csodálatos, amikor ez előkerül az életünkben. Amikor felfedezzük, hogy ezek a dolgok így működnek a mi életünkben is!  Pedig eddig nem is gondoltuk hogy így vannak. 

Sokan vannak akik nem ismerik magukat, és ezért nem is értékelik saját magukat. Sokat hallották a szüleiktől, nevelőjüktől, óvónénitől, tanáruktól, főnöküktől, hogy ők miért nem jók, miért kellene megváltozniuk, és milyenné kellene válniuk. 

Sokan már el is felejtették Önmagukról, hogy kicsodák. Ott van a minden napjukban a szomorúság, a bánat, az elismerés és önmaguk szeretete helyett az el nem fogadás. 

Itt megtanulod Szeretni magad ez alatt a 3 hónap alatt. Megtanulsz örülni a tulajdonságaidnak, és felemelkedni az elfogadásban befogadásban, ha csinálod mindennap azokat a gyakorlatokat, feladatokat, amiket kapsz. Vagy csak meghallgatod azokat a dolgokat, amikről hallasz a videókban. 

Az első videót megosztottam veletek, hogy érezzétek mikről is lesz szó ezekben a napokban. Persze nem csak ilyen dolgokról tartok videókat. Teliholdkor, és Újholdkor is lesznek meditációk, és teremtések élőben, hogy tudjatok Ti is manifesztálni az életetekben. Hogy új dolgokat tudjatok behívni, és le tudjátok zárni amire már nincs szükségetek ebben az életben. 

Nekem sikerült lezárnom a dohányzást ismét 2023. február 5.- től. Előtte kb. 2 évig dohányoztam. Előtte 14 éven át nem dohányoztam. 
Ahogy megéled hogy SZER- ET- ED MAG- AD, úgy hagyod el a pusztító tevékenységeket az ÉLET- ED- ből. Mert már nem lesz szükséged az ÖN- Pusztít- ás ra. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!