2019-ben a Flow stúdióban

2024. jún 2.

2019-ben a Flow stúdióban

Ebben az évben már javában vállalkozó voltam. Kalyó Ildikóval véletlenül ismerkedtem meg, egy spirituális program alkalmával. Ő ajánlotta fel a képen látható helyszínt, azért, hogy nála tartsak eseményeket. Ez hatalmas megtiszteltetésnek vettem. Neki volt egy lakása, amit bérbe adott spirituális tanítóknak, vagy éppen egyéni konzultálásra. 
Ez a kapcsolat elég sokáig működött. A változás a covid miatt következett be, hiszen nem tarthattuk meg a közösségi térben ezeket a foglalkozásokat. Így Ildikó is elment dolgozni, a stúdió pedig eladásra került. 
Később találkoztunk, amikor szomorúan beszélgettünk erről, és még sok minden másról is…

 

Mit csinálunk a Cashflow játékok alkalmával?

Az iskolákban mindenkit arra tanítanak, hogyan keressenek pénzt, de arra senkit sem, hogyan tartsák meg, hogyan osszák be vagy fektessék be jól. Itt ezt tanuljuk meg játékosan. 
Egy olyan gondolkodást kezdsz elsajátítani a játék által, ami a későbbiek folyamán segíti életedet a stabilabb pénzügyi helyzeted megtalálásához, illetve a pénzügyi fejlődésedhez, hosszabb távon pedig olyan szinten változtatja meg a gondolkodásodat, hogy elindulhatsz az anyagi függetlenség fejlődésének az útján.
Ahogy megváltozik a gondolkodásod, úgy alakulhat át a pénzügyi helyzeted az életedben.

Mi a menete a Workshopnak?

Az első rész, egy bemutatkozó körből áll, amelyben a résztvevők és az oktató is elmondja, miért van itt, és egy pár szót ön magáról, élethelyzetéről. Miben vár javulást a workshop kapcsán, vagy milyen átalakulásokon ment eddig keresztül általa. Ezt követően lesz egy bevezető, amiben Robert Kiyosaki, a „Gazdag papa, szegény papa” című könyv írója, s a játék kitalálója által vallott információkat adom át. A bemutatkozó kör által a jelenlévőknek személyre szabottan fűszerezve. Ha ez is megvolt, akkor kezdünk bele a játékba, ahol mindenki gondolkodhat hangosan, amikor éppen rákerül a sor. Ezzel is segítve társait a tanulásban, fejlődésben, az újabb szemléletek megismerésében.
Amikor mindenki már megnyerte a saját játékát, akkor egy megosztó kör van a játék végén, ahol mindenki elmondhatja ma milyen AHA élményekkel, információkkal lett gazdagabb. Így még több felismerés, jövőre szóló megoldás rálátása születik meg.
A workshop végén egy pénzteremtő meditációval zárjuk az estét. 

Mire tanít ha több alkalommal jössz el, a Cash flow játék? 

Az első alkalommal rálátsz éppen hogyan gondolkodol most ezen a napon, ezekben a hetekben. Ha elmész, és megfigyeled az életben, amit a játékban tanultál, akkor rálátsz arra, hogyan csináld a pénzzel való gazdálkodást a mindennapokban máshogyan. Ha ezt teszed, akkor legközelebb lehetsz egy kicsit merészebb a játékban, és kockáztathatod a játékpénzedet. Ha így cselekszel, meglátod, az életedben éppen milyen energiák lennének akkor, ha a saját igazi pénzeddel is azt tennéd, amit most itt a játékban. 

Mivel a férőhelyek korlátozott, így előzetes bejelentkezés, és időpontfoglalás szükséges. Az email-bejelentkezés után részletes felkészítő-tájékoztató levelet küldök.
Ha nem tudsz eljönni, jegyedet átadhatod ismerősödnek, ezért az nem vész el. Ebben az esetben írásbeli értesítést kérek email formájában.

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!